Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

he valla kız:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey

bence kadının oldugu ortaya cıktı hekes rahmetlı dıyor:1ninca:
sadece bızlere soylemıyorlar...
cıınayetı kımın ısledıgını cozmeye calısıyorlardelikafadulden

birde banyodaki kan izi diyelim parçaladı diyelim küvetin sadece aşağı tarafına doğru çıkmış kan izi küvetin içinden akıp deliktren gitse ordada çıkması gerek bu izlerin sadece 2 yerdenmi sızdı koskoca kadının kanı lavabo deliğinde olduğuna göre iz küvetin deliğindede olması gerek ve hadi kesti parçaladı evden çıkarmak için diyelim banyoda kestiyse hiç etrafa kan sıçramadımı ve baltayla bilmem neyle parçalasa küvette hiçmi çizik yada taşında kırık olmaz :uhm:ay açıklansada kurtulsak:Saruboceq:

bence kadının oldugu ortaya cıktı hekes rahmetlı dıyor:1ninca:
sadece bızlere soylemıyorlar...
cıınayetı kımın ısledıgını cozmeye calısıyorlardelikafadulden

akannehirkesinlikle öldü ve kim öldürdüye düştüler. taştan bey bindiği dalı kesermi o da tartışılır.
var bunda bir bit yeniği kafamçokkarıştı
bu bölümde sıktı ama bir an önce bir aydınlansaydı :1no2:​

kadının zaten olumuyle tek muge ılgılenıyordelikafadulden
mıllet trılyon pesınde...kötükedihüso
bencede aydınlansın sıktı artık..
fırtına olayına cevırecekler..
gercı orda masum bır cocuk vardı..mafoldumben
burda masum kımsedee yok..
gulızar desen yegenle bırlıkte olan bıırı.
mıllette ne mıde var:dilcikar::dilcikar:

Bir de bağ evindeki kazı olayını anlayamadım ben ,hangi gün yapılmış bu kazı.?.
Kadın ordamı ki?
Taştan taşkafa,parayı görünce ağzının suyu akmış..Havvanın da aklı havada, tazminat parasını Taştan a veriyor..
Adam merkez bankası gibi bütün tedavüldeki paralar elinde..Adamın banker olmaya pek bir hevesi varmış anlaşılan..Kimde para Taştan orda.Aynı define dedektörü gibi adam,parası olan hiçbir kadını boşta bırakmak istememiş..

Sizce odanın kapısındaki izler kan izimiydi?

Bence yüzde yüz kan izi. Çünki izlerin bir kısmı hafif yamuk. bu da kapının cilası olmayacağını gösteren bir durum. Bu Taştan kadını kesip o bağ evindeki araziye gömdü.

Dilber gibi bu taştan da yüz ifadesi ile tamamen suçlu profili çiziyor. Yüz ifadelerinden belli oluyor.

Bu Taştan nerede şu an Allah aşkına ?

Birde Taştan ın dini bütün havası veren sakalı kılığı kıyafeti yok mu?
Pis herif..Çoluğuna çocuğuna eşine yazık..Nemrut,pis bir suratı var..
para hırsı sıfatına yansımış..O arsa olayında yengesiyle anlaşmazlığa düşüp,kadını ortadan mı kaldırdı acaba...

Ailenin kuzen evlilikleri de çabası....Hala kızı ,amca oğlu..kimse kimseye yabancı değil..Herkes akraba şeytmenin peşinde..Töveb tövbe..

Kötülük çıkmı da..Bütün akraba-ü talükat birbiriyle kötü...Tam bir keşmekeş..

münevver olayında evi şirket temizledi dediler buna rağmen kan izleri vardı biz yetişkin bir insandan bahsediyoruz kadını parçalara ayıpır çıkarsalar her taraf kan olur..ancak bayıltıp çıkarmış olabilirler diye düşünüyorum..başka bir yerde öldürdüler..kapı kolları,yerler,halılar,banyo,mutfak her yer kan olurdu..

müge anlı emlekçıların ve arsa olayının üzerinde duruyor sürekli ben gereksiz yere uzatıyolar diye düşünüyordum arsa olayını ama bugünde dedi bi bağlantı buişte var mutlaka diye. neden arsa olayından sonra kayboluyor diyeanlamadım ama inşallah biran önce açıklığa kavuştururlar..

Müge Anlı çok şey biliyor ve söylemiyor doğrusu. Evet dediğiniz gibi yüz ifadesinden anlaşılıyor. Özellikle bugün bir garipti. Çember daralmış durumda. Yakında çıkacak ortaya kimin ne olduğu.

Şurası kesin, Taştan Gülizar hanımı öldürdüyse, kesinlikle yalnız başına yapmamıştır bu cinayeti.

Yardımcıları da vardır. Özür dilerim ama bana göre tüm sülalede bir sapıklık var sanki. Sadece Gülizarın kızı ve oğlu bana göre iyi insanlar. Onlar kendi hallerinde yaşıyorlar.

Gülizar hanım apartmandan çıkarken görülmemiş. Banyoda kan izleri var. Bence kadını gece çıkardılar bir şekilde. Kadının evden çıktığı görülmemesi çok tuhaf.

bencede hanımlar yarın belki açıklar artık açıklansın kadının taştandan başka biriyle görüştüğü yokmuş ki herşey para için yapışmış bütün kötülüklerin anası para

Yazıkk... Kadıncagızın hayatından ıyıce suphelıyım artık...
O kan izlerı olsun,Tastanın sapkınlıkları olsun hiç ıyı seyler düşündürmüyor...

kizlar bence tastan kadini evde oldurmedi ve kesin bir sekilde sabaha karsi bir sekilde o kadini disari cikardi ya kafasini vurdu bayiltti vurdugu yerden cikan bir kan o bulasanlar yoksa 100kiloluk kadindan oluk oluk kan akar gol olurdu o ev ve bence tastana bu akillari veren cinayeti tasarladigi ve ona yardim eden kisi degil kisiler var bu is Tastanin altindan kalkicagi is degil adam uckur pesinde para pesinde ama bunu tek tasarliyacak kapasite zeka yok tipinden belli embesil bence o malllari devir alan adam, emlakci kadin tahmin etmedigimiz kisilerde olayin icinde ve kadinin cesedini buldular adli tip oncelik olum nedeni arastiriyor mugede bildigi icin agirdan aliyor yuzu ondan degisikti ve bu olay en az Muhammed olayi gibi cok failli

ay resmen urperdim Yarabbim herkeze normal olumler nasip etsin Munevver,Muhammed,sobada yakilan o kucuk bebek,Gulizar eskiden iyi gelecek saglik dilerdik simdi bir faili mechul bir cinayete gitmeyelim diye dua eder olduk

nuraycım sana katılıyorum her yer kan olurdu bekli kafasını vurdu sonrada yıkadı falan ellerini ama kapıdaki kanı nasıl fark etmemiş birde parmak izi var

Bende öyle düsünüyorum.. bu adam planli yapamaz bunu o zeka kapasitesi yok onda.. bir anlik öfkeyle yapmis olabilir belki.. yardim edenlerede güzel bir para vermistir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…