• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Müge biliyodur bişileri ama emniyet söyletmiyodur belki. o kadar kan izleri falan çıkmış, mutlaka bi yerlere varmışlardır.

mutfağı göstermedi kapıyı gösterdi kana benziyordu kesin gibi birde erkek parmak izi vardı belki tutuklanmıştır taştan

ewet taştandan haber yok...
ama yazık karısına üzüldüm ben yaa.en müşgül durumda olan o...

Tastan bu gün hic telefona baglanmadi,.belkide tutuklandi ve ifade veriyor su an, yoksa o izleri birakipta havva hanimla eski kocasini konusup durmazlar

yarına kaldı artık açıklasınlar canım artık

taştan tutuklansa muge hanım söylerdi gözaltına alındı diye,polisler kapıdaki izleride incelemeye alırlar artık ve ayrıca evet açıkça söyledi açıklamadığımız şeyler var diye ve şüplendiğim taştan diye bişeyler kesinleşmeden açıklamazlar haftaya kadar uzatırlar konuyu haftaya belli olur

emniyet mügenin programıa göremi hareket edecek yani,yanlış düşünüyorsunuz,kesinleşse hemen ortaya çıkar.muhammedin öldüğü akşamdan internete düşmüştü

ben demiştim demek istemiyorum ama ben demiştim bu taştan ağlayan adamın karısınada birşey yapmıştır veya düşünmüştür diye adam giden para için falan değil taştan karısına evlenme teklifi etti diye ağlamıştır..

birde ne biçim sülale bunlar hep kuzenler birbiriyle bu nasıl iş anlamadım..

bence o banyodaki izler kan değildi. çünkü bu kadın çocuk değilki o kadar kan aksın. koskoca 100 kilo üzerinde bir bayan. hem nasıl çıkardılar o evden:kızgın:
kan izlerinin her yerde olması lazım gerekmezmiydi..........

taştan da ne taştanmış para gördüğü yere nikah basalım demişkaydirigubbakcemile3

evet ne zaman olay ortaya çıkarsa zaten ilk önce internetten haberini alırız tabi muge hanımın program saatine denk gelmezse,fakat ayrıntıları muge anlıdan izleriz gece gündüz hiç belli olmaz polis sonuçta 4 aydır bu olayın peşinde çok şey biliyo da parçaları birleştirip sonuçlanır yakın zamandaakannehir

Back