Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ya kızlar aklıma geldi bir adam vardı tefecilik yapıyordu cesedi bulunmuştu..çocukları çıkmıştı yayına eskişehirde geçmişti olay galiba..ne oldu çözüldümü bu konu..

aaa bende o konuyu cok merak edıyorum bı daha cıkmamıslardı ebrucum cozuldu demıssın tatlım ne zaman bellı olmustukı ben o ara dogurmustum belkıde kacırdım

mafoldumbengünaydın kızlar saatim 4 kere çaldı biraz daha uyuyayım derken kaçırdım yineemafoldumbenneyse tekrarını izlerim 1 saatin

tünaydın diyeceğim ben saate bakın kızlar kalkın hadi :)) taştan sıkıştı kızlar evet.sanırım onda var bir şey.

taştanın ifadeleri bana hep dilberi hatırlatıyor hep çelişkili cevaplar veriyor

az önce izledinizmi bilmem kızlar gulizarın banyosunda kan izleri bulunmuş kızı anlattı

ben duymadın kan izleri olduğunu sadece 20.000£ varmış banyosunda onu söyledi kızı

polisler evde araştırma yapmış banyodaki paraya bakmışlar bulamamışlar, sonra kan izi için bakmışlar duvarlara bişey sıkmışlar ve lekeler çıkmış ortaya.. kızı bana birşey söylemediler ama ben anladım kan izi olduklarını dedi

kan izi değil de ben de , bir şey sıkılmış dedi sanki o şekilde anladım.yani sprey gibi bir şey.

taştanın ifadeleri bana hep dilberi hatırlatıyor hep çelişkili cevaplar veriyor

az önce izledinizmi bilmem kızlar gulizarın banyosunda kan izleri bulunmuş kızı anlattı

evet canım bende duydum ama herhalde emniyet açıklamayın falan dedi niye bugün söylediler yoksa bunu..kadının akibeti kötü büyük ihtimalle..bu taştanı sıkıştırsınlar..

evet bende duydum kan izi varmış ama açıklamamışlar onlara apartmanda asansörde yokmuş komşuları kaç gün görmemiş bu beraberdik diyo tabi berabersin kadını parçalara ayırıp çıkardı bence apartmandan ifadesinde farkettinizmi keşke hayatta olsa ama eminimki hayatta inşallah diyo herşey bir arada çelişki çok dilber gibi söylediği yalanı unutuyo telefonla canlı yayında eski ifadelerini hatırlamıyo heralde başka başka şeyler söylüyo hemde sinirleniyo suçlu insan sinirlenir suçsuz olsa gelir canlı yayına katılır yengemi arıyorum ben suçlu durumda gibiyim ama elimden geleni yapayım aklanayım der

all dilberin erkek versiyonu...adamın bi dediği bi dediğini tutmuyor yaa.
kesin bu taşın altından taştan çıkacak...

Suçsuz olsa gelir canlı yayına katılır öyle mi?Küçük Muhammet'in katilleri Dilber'i Kemal'i Kader'i unuttunuz mu?Bence de bu olayın altından Taştan çıkıcak ama suçlu olan yayına gelmez demeyin ne olur.....

onlar tam yüzsüzdüü senaryoyu yazıp çıkıyolarmış yayına.bu adam çıksa keşke de sıkıştırsalar en azından mimiklerinden falan anlaşılır keşke çıksa yayına

bence var ya taştan çıkacak cinayet zanlısı bir kaç güne kadr çıkar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…