• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

günaydın herkese

bu kaçıncı msj yazışım internette bir problem var.

gülizar hanımın kaybolduğu ertesi gün taştan bağ evinde kazı yaptırmış.sonra gülizar hanımın erkek kardeşleri burdan şüphelenmiş ve kazı yaptırmışlar ama birşey çıkmamış.ikinci programda anlatmışlardı yanlış hatırlamıyorsam.hatta o gece bende bir asmanın altında yuvarlak şekilde siyah asfalt dökülmüş olarak gördüm.artık rüyalarımızı bile bu konuya yorar olduk:kedi:bende bu taştandan çok şüpheleniyorum

teşekkürler canım ben kaçırdım orayı galiba..

Para peşindeler dıyemıyorum ben... Sonucta Tastan gülizar hanımın kara kasına kara gözune kapılıpta ımam nıkahı kıymadı... Bu para pul yuzunden onunla nıkahlandı ve o kadar emek verılıp yurt dıslarında bıınbır emekle kazanılan bır emek ürünü para var ortada ve 3-5 mılyar para deıl,trılyonlar söz konusu... Ve ortada yapılan bısey varsa para yuzunden yapılmıs ve tabıkı annelerının sag olması en önemlı olan ama kolay kolay kazanılmamıs olan parayıda kıçı kırık bır adamın hoop dıye hortumlamasıda kabul edılemez bence...

emlakçının dediğindende bişey anlamadım,kadında gitmiş hemen emlakçıya bile herşeyi anlatmış paranmı var derdin var

emlakçıda çelişkili ifadeler veriyor emlakçıda işin içinde mi acaba kızlar

birde emlakci kadin sali günü aramis ama gülizar hanim acmamis calmis yani ama kizinin yaptigi arastirmada en son telefon sinyali pazartersi aliniyormus o nasil oluyor ben anlayamadim en son pazartesiyse sali arasada ulasamaz

bitti yine yaa vtrleri de izleyemedik.arif hocada dedi haftaya daha çok şey çıkacak ortaya diye gelişmeler varmış.emlakçının üstünde bu kadar durduklarına göre var ondada bişeyler inşlh haftaya çözülür bu olay amann hafta sonu giriyo araya meraktan çatlarım CADIARZU

merhabalar mügeyi ve sizi takip etmekten bişiy yazamadım bi türlü.evet bencede emlakçıda da bişiyler var çünkü emlakçı gülizar hanımın evine gidiyor ama nedense gülizar hanımın evine çıkmıyor komşularına soruyor böyle bi saçmalık olabilirmi sizce bana biri gelicek olsa direk benim evime gelir alt katımdaki üst katımdaki insanlara sormaz dimi ama...

emlekci rahmi beyin dediklerini bir türlü anlamak istemedi
isine gelmedigi icin carpik carpik cevaplar verdi
emlakci birseyler biliyor mutlaka ama cikarlarina ters düstügü icin konusmak istemiyo olabilir

Back