Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kemiklerini kırmışlar.allahım düşünmek istemiyorum bu çocuğa eziyetmi etmiş insanlıktan çıkmış yaratıklar

Şerefsiz ümit heralde öylesin karını bile bile yok makarna yaptır evine erkekleri sok para gelince nerden diye sorma karının folları çıkınca bile hala onu savun oğluna bir damla gözyaşı dökme neymiş babaymış olmasın böyle babalar Allah ümit ide bildiği gibi yapsın inşallahh..

Sinan da büyük ihtimalle ceza evinde işkence gördüğü için intihar etmiştir..

o ufacık çocuğa elini uzatan herkesi Allah' ım billdiği gibi yapsın .. Bu dünyada olmasa öbür tarafıda var bu işin..
nasıl kıydınız ya nasıl her tarafını kırdınız
ve bu yaptığı vicdansızlıklara nasıl bu kadar kişi göz yumdu

bunlar nasıl insan nasıl ya

otopsi hala tamamlanmadığına göre bu olayın arkasında başkaları da var sanırım....ümitin tamamen masum olduğuna inanmak gelmiyor içimden ne yalan söyleyeyim...

sinan ölmüş mü.ya ben kaçırdım sabah tahlil verdim biri bana anlatabilirmi neler olmuş (

aman arkadaşlar ağzımızdan feci kelimeler çıkmasın
bnde aşırı sinirleniyorum
bu yapılan olay bir büyük insaan değil çocuğa yapıldığı için
ama ne kendinizi ne de biiz zora sokucak kelimeleri aman yazmayıın
ama içinizden dilediğinizi deemk serbest:jeyyar:
çünkü bn öle yapıyorum(her ne kadar oruç da olsam allahım affet)

bu baba bu konun başından beri kimse bana yardım etmedi deyip duruyo, çocuğu öldü karısı hapiste hala kimse bana yardım etmedi deyip duruyokafamçokkarıştı

eeeeeeeee nede olsa ümite karısı bakıyordu alışmış,gene bakılmak istiyor

kimse bana anlatmadı ben de eski sayfaları okudum. ( küstüm size işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…