Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

şu gerizekalı kemalin mektubunu okumadı ya az sonra az sonra yazdı okumadı ekrandan göründüğü kadarıyla borç harç para bul bitanem bana avukat tut kurtar beni çıkınca çalışır beraber öderiz yazıyodu mal ya sen karını aldat sonra medet bekle kadında geri zekalı ki ağlıyo arkasından...birde yusufu hiç söylemedi ya trabzon of ta kaybolan çocuğu çok merak ediyorum,gülizar hanımda kesin öldürüldü çürümüştür bile mafoldumben

dilberi satan adam intar etmiş kendini asmış demek ki çocuğun ruhu rahat bırakmadı olan 6 yaşında ki muhammede oldu nasıl bir anne bu dilber klava: dilberin babasıda o yapmamıştır diyor hala inanmıyor ?

evet ya yusufu bende çok merak ediyorum...

offffff bitti yaaaaa 24 saat sürse izlerim vallahi,yarına kadar bekliycez artık napalım.eve hırsız girmiş gibi dağınık toplayayım bariisırnaşık şey

nerdesnz kızalr başlıyor birazdan
egem ozebus sarduunya zakkum
nerlerdesinz bakalıım

Burdayıııııımmm.... Ilk bölümünü soluksuz izleyım dedıydım ondan bıtmesını bekledim bitanesi....

Yahu su ümiti hala adam dıye cıkarmıyolar mı tilti oluyorum artık..Hıcbısey katmamıs yasadıkları ona... mal gelmiş mel gidio resmen... bıde arada erkeklik yapmıyor mu kendımı tırmalıyorum resmen ızlerken...

Dilber karısını kımseyle görüştürmüyolarmış,bıde mektup cıktı basımıza..Hurdacı öldü gıttı ama gene gıderayak yapacagını yaptı o ya da baskası...

Of be sankı entrıkalı fılm ızlıyomusum gıbı oldu,anlat anlat bıtmıo

ümit ve dilberden nefret nefret nefret ediyoruum
yalanı sevmem dedi dedi yalancının alsı çıktı ve gitti
öteki tarafta ona gösteririler yalanıkötükedihüso

ümit ve dilberden nefret nefret nefret ediyoruum
yalanı sevmem dedi dedi yalancının alsı çıktı ve gitti
öteki tarafta ona gösteririler yalanıkötükedihüso

yaaa etme bulma dünyası işte...

yazıkkk ne ıstedınız el kadar cocuktan,kaburgalarını kırmıslar resmen... yani öldürmek ıcın dövmüşler apacık...

10 kaburgasını kırmış diğer adamda intar ettiği için belki ceza almadan çıkarlar katiller

inkar etselerde kolay kolay cıkamazlar... cunku cınayete sebebiyet verme durumuda var... gerci kemal hayırseveri sinanın ölümüyle hemen mektup yollamıs sevgılısıne bana ıyı avukat tut dıye demekkı guvendıgı bıseyler var ıcınde... cıkacagına ınanıyor belkıde...

o kadında nasıl ağlıyor çok sinir oldum ona umarım hepsi uzun süre kalır hapiste

Herkese merhaba..Bende seyrettim bu sabah..Sinirlerim depresti resmen gordukce yeniden...Kisa kisa bilgi verseler yeterdi yeniden onlari cikartmanin manasi yok bence...Ozelliklede umiti...!

Neyse yine sabahlari izlenecek tek program olacak bence...Doguma falan gidince artik burdan takip ederim benide bilgilendirirsiniz...

hani seda sayanda susma diye bir program yapcakmış bugün yayınlanacak ama ben müge anlıyı daha çok seviyorum dobra biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…