benim aklıma bişey geldi ...inşallah gerçekleşmez... ya dilbere deli raporu verirlerse....hiç normal değil çünkü...nasıl serinkanlı nasıl şeytan nasıl yalancı...bunlar biraraya gelince hasta bir ruh çıkıyo ortaya..offf
daha önce tedavi görmüş biri vardı hangisiydi...dilber mi ümit mi yoksa her ikiside mi ?
cem denen yaratıga ulasılsa bıseyler cözülecekte,bı orda bı urda denıyor ama tutup kolundan getıren yok...
gönderdım canım...
daha önce tedavi görmüş biri vardı hangisiydi...dilber mi ümit mi yoksa her ikiside mi ?
yaa çok açık sölücemm belki bazılarınız kızıcaksınız ama benim yakalanıcandan umudum yok pek fazlaa kim bilir dünyanın neresinde belki estetik oldu şeklini değiştirdi kim bilir belki neler neler belkide burnumuzun ucunda geziyoo dalga geçiyoo bizimle bak sizi nasıl oynatıyom diye ne bilimm ben biraz umutsuzum bu konuda
özebus bana da gönderebilirmisin rica etsem
bazen bende böyle düşünüyorum ama er geç oda bir yerde yakayı ele verir diyede bekliyorum..
dilber karısı fakir haliyle 45 gün içinden sizi oynatıyorum burnunuzun dibindeyim dedide ne oldu çıktı ortaya..
yüzünüde değiştirse bu olayı beraber yaptığı kşilerden biri elbet ötecektir bir şekilde..
Gönderdim cnm...:1hug:
gönderdım canısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?