Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

daha önce tedavi görmüş biri vardı hangisiydi...dilber mi ümit mi yoksa her ikiside mi ?

bu raporu görmemiştim ya ne biçim insan bunlar insan denmez gerçi bunlar gibilere yaratık denir herhqalde neler yapmışlar ya canavarlar

cem denen yaratıga ulasılsa bıseyler cözülecekte,bı orda bı urda denıyor ama tutup kolundan getıren yok...

yaa çok açık sölücemm belki bazılarınız kızıcaksınız ama benim yakalanıcandan umudum yok pek fazlaa kim bilir dünyanın neresinde belki estetik oldu şeklini değiştirdi kim bilir belki neler neler belkide burnumuzun ucunda geziyoo dalga geçiyoo bizimle bak sizi nasıl oynatıyom diye ne bilimm ben biraz umutsuzum bu konuda

ßen bu raporu görmemiştim:1no2:
Nasıl bir insanlık bu Nasıl bi vahşet :1shok:
ınsan demeye dilim varmıyo ..
Raporu daha fazla okuyamadım Allah islah etsin hepsinii ...

bazen bende böyle düşünüyorum ama er geç oda bir yerde yakayı ele verir diyede bekliyorum..
dilber karısı fakir haliyle 45 gün içinden sizi oynatıyorum burnunuzun dibindeyim dedide ne oldu çıktı ortaya..
yüzünüde değiştirse bu olayı beraber yaptığı kşilerden biri elbet ötecektir bir şekilde..

cemin münevveri götürdüğü sadisçe film geldi aklıma zaten evde varmış kaseti kendisi bilmem kaç kere izlemiştir dersine çalışmıştır..
acaba filmde içinden seninde sonun böyle olacak diyemi geçiyordu .. kıza filmi ne diye seyrettirdiyse artık..gör bak bil daha çok dayan diyemi tövbe tövbeeeeee aklım almıyor haaa..

inşş bunu sabırsızlıkla bekliyorumm ama .......................senağlama

arkadaşlar birşey sormak istiyorum benmi kaçırdım acaba..kader hamile bugün ercan için müge hanım sevgilinmi kız arkadaşınmı konuşulduya bu kader kimden hamile ercandan mı..

bu nasıl anne nasıl bır ınsan yuhhhhhhh yanı mıllet cocugu olsun dıye cırpınıyo bunlar seylerının derdınde asacaksın bunları kı ornek olsun herkese ıbretı alem ıcın yuzunde meymenet yok.kocasına erkek demege bın sahıt.olan garıban cocuga oldu

Ben olayın bu kadarla sınırlı olduğunu düşünmüyorum..
Bu kadın fuhuşu uzun zamandır yapıyor,çocuk ilkkez şahit olmamıştır.
Bence çocuğa da bir taciz de saldırıda tecavüzde bulunuldu ve akabinde öldürüldü.
Dilber' e ne desem ki,hiç..
İdam cezası kalksın diye sokaklara düşüp miting yapan beyinsizlere sormalı..
Dilber gözüne o kalemleri nasıl çekti,yayında esprilere güldü benim aklım almıyor..
Anne olmasını falan geçtim,katilsin sen ya,nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…