Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Allah'ım güne nasıl başladık yaa.inşallah bu son şehit verişimiz olur.benim kardeşimde hakkari de yaptı askerliği.yeni geldi daha gelene kadar ne çektiğimizi Allah bilir.Allah tüm askerlerimizi korusun şehit ailelerine de baş sağlığı diliyorum.
dilber gibi insanlara da diyecek laf bulamıyorum.Allah nasıl biliyosa öyle yapsın.iki dünyada da çeksin.münevver 'in katilleri de bir an önce bulunur inşallah.dünya artık yaşanacak yer olmaktan çıktı.çocuklarımı dışarı çıkarmaya korkuyorum.Allah hepimizin evladını korusun.

türkiyenin başı sağolsn,aslan gibi çocklar gitti lanet olsn teröre

dilber tarlaya kemal le birlikte attık demiş ümit e
nasıl kıydınız nasıl ya anlamıyorum.
savunmasız bir çocuga bu yapılırmı.
ne bu dünyada nede öbür dünyada iyi bir gününüz olmasın.
allah belanızı versin.

amin...

madem bunlar birlikte yaptılar da niye ateşli ateşli sinan dilberi sucladı,hatta o kadar sinirliydi ki dövücek falan sandım...bu sinir niyeydi ki?

geçen gece eşimle evimize çıkıyorduk önümüzde de beyaz renkli minibüs tipinde bir araç gidiyordu araç birden durdu ve içindende belki 20 tane genç atladı hemen trafiği durdurdular şehrin en işlek caddesinde ve oynamaya başladılar sonra anladımki arkadaşlarını askere yolcu ediyorlar tüylerim diken diken oldu ağladım güle güle git güle güle gel dedim ama malesef ki kardeşlerimiz işte böyle oynaya oynaya askere gidiyorlar ve bayrağa sarılı olarak geri geliyorlar mükafatmı bu şimdi

kıslar ben müge anlıya mail attım...umarım okurrr..babanın tavırlarınıda gerçekçi bulmadıgımı belirttimm..

askerlerimiz için de çok üzüldüm..rabbim mekanlarını cennet etsin.ailelerine allahtan sabır diliorummsenağlama

kızlar çok üzgünüm valla...son günlerde nereye gidiyoruz böyle?
allah kötülere denk getirmesin..
allah rahmet eylesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…