• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Çorlu’da 45 gündür kayıp olan ve önceki gün bir tarlada cesedi bulunan 6 yaşındaki Muhammed’in annesi ve sevgilisini ilişkiye girerken gördüğü, bu yüzden dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayetle ilgili anne ve müteahhidin de aralarında olduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Çorlu Nusratiye Mahallesi Kumluca Mevkii’ndeki önceki gün öğlen saatlerinde tarlasında çocuk cesedi bulan vatandaş durumu polise bildirdi. Tarlada inceleme yapan Çorlu polisi ve Cumhuriyet Savcısı, çürümeye başlayan cesedin 5 - 6 yaşlarında bir erkek çocuğuna ait olduğunu tespit etti.

Küçük çocuğun cesedi Çorlu Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Cesedin 45 gün önce Çorlu’da kaybolan ve ulusal televizyon kanallarına haber olan Muhammed Fırtına’ya ait olabileceği ihtimali üzerinde duran polis anne Dilber ve baba Ümit Fırtına’ya haber verdi. Çocuklarının kaybolması ile ilgili bir televizyon kanalına katılmak için ıstanbul’da olan çiftin olay yerine gelmesi istendi. Akşam saatlerinde kente gelen anne Yıldırım, Muhammed’i kıyafetleri ve ayakkabısından teşhis etti. Muhammed’in cinayete kurban gittiğinden şüphelenen polis anne ve babanın ifadelerine başvurdu.

Genç kadın ifadesinde komşuları Sinan G.’nin evinde sevgilisi Kemal E ile ilişkiye girdikleri sırada Muhammed’in kendilerini gördüğünü söyledi. Küçük çocuğu gördüklerini anlatmaması için korkutmak istediklerini ve dövdüklerini anlatan anne Yıldırım Muhammed’in düşerek başını yere çarptığını ve bu sırada öldüğünü ileri sürdü. Daha sonra cesedi Sinan G.’nin imam nikahlı eşi Fadime S.’nin çocukları Kader ve Kadir ile birlikte boş araziye attıklarını itiraf etti. Bunun üzerine polis müteahhit Kemal E. ile televizyon programlarına da katılıp Muhammed’in kaybolması ile ilgili konuşan Sinan G. (34), Fadime S. (38) Kader S. (18) ve Kadir S.’yi (16) gözaltına aldı. Zanlıların sorgusu sürüyor.(Turuncutime.com Bi Bildiğimiz Var. Haberiniz Olsun!)

işte suçluların son görüntüleri

olay bu cnm senağlama

baba şimdilk masum ama bence oda suçlu çünki karısının her türlü pisliğini biliyoır ve göz yumuyordu

dilber kemal hurdacı sinan ve ailesi birbirinin üstüne atıyorumuş suçu..bir tokat atılmış ve afasını bi yere çarpmış sonra götürüp tarlaya atmışlar..inanmıyorum bence öldüresiye dövülmüş belkide can çekişirken attılar tarlaya senağlama

Günaydın
Pek günaydın değil ama neyse.. Çocuğa tokat atmış anası yada sinan yada kemal?? kim atımış?hepsi birbirinin üzerine atıyomuş..Kimin attığı önemli değil çocuğu öldürmüşsünüz işte!!! çocuk canlı bile olabilirmiş tarlaya atıldığında otopsi sonucu çıktıktan sonra belli olacak deniliyo.. Yazık ya!! kadında annelik duygusu hiç yokmuş vallla.. köpek olsa kedi olsa bebeğini korur kollar.. Onu bırak köpek bile kedi yavrusu emzirebiliyo annelik duygusuyla..Bu kadına söylenecek her söz çok zayıf kalır.. Pesss vallahi pess..

şöyle özet geçeyim..
bu kadın fuhuş yapıyormuş tüm erkeklerle..
o günde bi evde toplanmışlar yaparken oğlan görmüş ..
ordakilerden biri tokat atmış çocuk yere düşmüş başını vurmuş..
bunalrın hepside çocuğu öldü sanıp tarlaya atıp gelmişler...
belkide yaşıyordu..
yane suçlu hepsi..
o kadınada anne denmez :kızgın:

merak ediyorum ..eğer dilber değilde başkası attıysa tokatı, dilberin cezası hafifler mi ?

ufak bir cezayla kurtulur mu ?? lütfen böyle bir şey olmasın....

çünkü ümit stüdyo görevlisine "evlatlık vermenin cezası" ne diye sormuştu...

acaba hedef şaşırtmaya çalışmış olabilir mi?

dilber kaza ile öldürdüm tarlaya attım demiş olabilir...diğer tüm olayı anlatmadan diye düşünüyorum...sizler ne diyorsunuz bu düşünceme?

buda olabilir ama dilber çocuğu verdiyse diye düşünmüş sormuşda olabilirCADIARZU

şöyle özet geçeyim..
bu kadın fuhuş yapıyormuş tüm erkeklerle..
o günde bi evde toplanmışlar yaparken oğlan görmüş ..
ordakilerden biri tokat atmış çocuk yere düşmüş başını vurmuş..
bunalrın hepside çocuğu öldü sanıp tarlaya atıp gelmişler...
belkide yaşıyordu..
yane suçlu hepsi..
o kadınada anne denmez :kızgın:

ay bunu izlerken baştan beri annem hep aynı şeyi dedi çocuk ölü bulunmadan önceki..
kesin bu çocuk görmemesi gerek bişeyi gördü kadını başkalarıyla filan..
adamlar korkup duyulur diye öldürdü attılar biyere....
arayıp annemi tebrik edecem...
ayy yazık çocugun günahı neydi ..Allah belalarını versin.. Dilber rahim kanseri olsun kalmasın şeyiii...
o erkeklerindeeeee şeyiii kaşık gibi olsun hep uyusunnnn...
hepside gebersin..
ayy çocugu düğündükçe varyaaaa içim acıyo...
günahsız küçücük çocuk..

simdik konusma fazla olamdi kizlar arkadaslarin özet gecdigi gibi daha yeni basladi muge hanim konustu cok sinirli normal olarak biraz anlatti reklama girdi bundan sonra gelismeleri yazariz

Ümit, annesi ve babası var stüdyoda
Dilber hurdacının evinde fuhuş yapıp para alıyormuş milletten
o günde kemalle yatıyormuş o.....u
Muhammet görmüş bunları.
Muhammetin gördüğünüde kadir (madde bağımlısı olan çoıcuktu sanırım) görmüş, sinana söylemiş gördü diye.
o da tokat atmış, kafasını yere vurmuş, çocuk ölmüş, beyaz arabaya koymuşlar, tarlaya hemen o an atmışlar.
Ama sinan kemal vurdu diyor, kemal dilber vurdu diyor vs. vs.
Hala yalanlara devam anlıyacağınız.

Ümit evet yine ağlamıyor, çocuğun kendinden olmadığını düşünüyordur belki ama çocuk ümitin kopyası.
ümitte normal bir tip değil yani, sıradan bir tipi olsa normal diyeceksinde, değişik yüzü ve bebklil halindede Muhammet aynı babası.
Üstelik o ilk bebek, yani kızın ondan olmaması daha büyük ihtimal aslında.

Kızlar zanlıların hepsi daha önce yayaına çıktıklarında yada röportaj yaptıklarında sürekli olarak,aynı şekilde "Ümit çocuk benden değil,ben bunu sevmiyorum,o p..ç,kanım ısınmadı bu çocuğa deyip dururdu,durmadan işkence ederdi çocuğa,sevmezdi." demelerinin hikmeti buymuş yani..Bütün şüpheyi ümite yönlendirmek..Dilber geçen gün söylemişti bide " Ümit bana önceden sordu, çocuğu evlatlık versem naparsın diye,bende seni boşarım ,seni silerim dedim"demişti..Ümitte Müge hanıma "hayır abla böyle bişey demedim " demişti de kimse inanmamıştı..düşündükçe aslında taşlar yerine oturuyo kızlar..

siz nasıl insansınız size insan demekten bile utnaıyorum oraya hepiniz çıktınız oyun oynadınız
yatacak yeriniz yok sizin

Dılber her halıkade suclu..

cocugunun 45 gundur sakladı....oldorulmesınde yardımcı oldu..

en acıklısıda tarlaya attıgında olmuş olmayabılır..

bu nasıl anne ..............boyle canavarlar aramızda ayasıyor ..
Kendı cocuguna bunu yapan basklarına ne yaparr

Back