Müge Anlı'nın makyajsız hali sosyal medyayı salladı!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Nusret Gökçe'nin Instagram hesabından yayınladığı kareye yaklaşık 1500 yorum yapıldı.

Gökçe'nin bazı takipçileri Müge Anlı'yı makyajsız da güzel bulurken, bir kısmı ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Kac yasindaki normalde? 45 -50 degil mi? Genc duruyor yasina göre

Makyajsiz resim çekilme cesaretini göstermiş en azından başka sosyeteler gibi kacmamis Allah nazardan saklasin ve kimse kusura bakmasin O güler yüzlü hali ile her zaman güzel bu kadın hatta gülmeyi bilen her insan her zaman güzeldir

ben bu kadını her haliyle beğeniyorum. makyajsız çok daha güzelmiş. yaşı henüz 40 ların çok başında ama 20 lik gibi bence. türk kadınlarının çoğuna göre yaşı kırk olan malesef tırt oluyor ki bu kadınların arasında müge oldukça avarajın üzerinde. tam bir kadın. olması gerektiği bir kadın. yıllardır takip ediyorum. türkiye böyle bir insan daha görmedi. eğitime verdiği önem paha biçilemez. her mahalleye bir müge anlı şart malesef.

Makyajsız cildi gayet güzel duruyor , bende saç rengini beğenmiyorum değişmeli artık

makyajsız halı daha guzelmıs...

Makyajlı da makyajsız da çirkin.
Makyajsız olsa ne olacak estetik her tarafları.

Bu göz ne makyajsız ünlü gördü. Müge anlı gayet de güzel çıkmış.

gayet güzel hatta bebek gibi.. bu kadına nereden saracaklarını bilemiyolar da müge sallamaz bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…