müge anlı ve bozulan psikolojim

kuzuu21

oraleet ♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
367
778
30
Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Belki izleyen olmuştur aranizda müge anlıda yaşanan olayı. Babasını öldüren bir kız çocuğu ve anlattıkları. İzlediğimden beri ağlama krizlerine giriyorum. Nefes alamıyorum. Neden böyle olduk ? Sebep ne olursa olsun bir cinayet meşrulastiramaz ama izlediğim andan beri kıza o kadar üzüldüm ki kelimelerine hayatına hiç mi bitmeyecek bu şiddet ? Hiç mi kadınlar çocuklar rahat nefes alamayacak nasıl bu hale geldik anlamıyorum

Ben de demin YouTube dan kızın konuştuğu bölümü izledim. Ben kızın babasını öldürdüğüne inanmiyorum. Niye ölünce hemen polise haber vermediniz denilince kız "annemi götürürler diye korktum, annem gitseydi biz ortada kalırdık." dedi. Kardeşlerine annesi bakar diye suçu üstüne almış gibi.
Gerçekten çok yazık. Kadının babadan kalan parası da varmış. Hepsini kocası yemiş. Zamanında anneleri cesaret edip ayrılıp gitseydi, o çocuklar bunları hiç yaşamayacaktı.

daha sabah forumda bu konuyu konuştuk. ben izlemiyorum
çünkü izleyince dünya neden bu kdr kötü moduna giriyorum bu dünyaya evlat getirmek ne kdr mantıklı diye sorgularken buluyorum kendimi
pis niyetli iğrenç insanların hepsi keşke ölse.
Görseydim orda yazardımm.. normalde hiç izlemeyiz teyzemle konuşurken açın dedi öyle kalakaldık. Beni o kadar etkiledi ki toparlanamiyorum.

Ben psikolojim bozulur izlemeyim diye düşünmedim hiç. Benim de bir kızım var bir egitimciyim herşeyden önce bir kadınım. Hayatın gerçeklerinden haberdar olacağım ki kendi kızımı ve diğer genç kızlarımızı hayata ona göre hazırlanacağım. Artik her sınıfa girdiğimde bir öğrencimi dalgın görsem hemen fırsatını bulup gidip soruyorum nedenini. Artık kizlarimizin üzülmesine ve başkalarının eline bakıp, onlara kendilerini ezdirmelerine tahammül edemiyorum.

Ben de demin YouTube dan kızın konuştuğu bölümü izledim. Ben kızın babasını öldürdüğüne inanmiyorum. Niye ölünce hemen polise haber vermediniz denilince kız "annemi götürürler diye korktum, annem gitseydi biz ortada kalırdık." dedi. Kardeşlerine annesi bakar diye suçu üstüne almış gibi.
Gerçekten çok yazık. Kadının babadan kalan parası da varmış. Hepsini kocası yemiş. Zamanında anneleri cesaret edip ayrılıp gitseydi, o çocuklar bunları hiç yaşamayacaktı.
Niyeyse bende aynı şeyi düşündüm. Yaşı küçük diye üstlenmiş olabilir. En acısı benim için annem kardeşime bakar. Annem olmasaydı kimse bize bakmazdi yeri çok üzücü..

Ben psikolojim bozulur izlemeyim diye düşünmedim hiç. Benim de bir kızım var bir egitimciyim herşeyden önce bir kadınım. Hayatın gerçeklerinden haberdar olacağım ki kendi kızımı ve diğer genç kızlarımızı hayata ona göre hazırlanacağım. Artik her sınıfa girdiğimde bir öğrencimi dalgın görsem hemen fırsatını bulup gidip soruyorum nedenini. Artık kizlarimizin üzülmesine ve başkalarının eline bakıp, onlara kendilerini ezdirmelerine tahammül edemiyorum.
Ne güzel ülkenin sizin gibi öğretmenlere ihtiyacı var.. ve genelde bu tarz olaylar okulda farkediliyo.

ağlaya ağlaya kendimden geçtim.
Allah o kızı da ailesini de kurtarsın.
son çaresiydi yapacak başka bir şey yoktu.
belki de kız değil annesi öldürdü ve kız daha küçük olduğu için az ceza alır diye o üstlendi. ama anne de öldürmüş olsa bu tamamen nefsi müdafadır.
bir kadın tecavüze uğrarken bir bıçak bulup adamı öldürse o kadın suçlu sayılmaz sayılmamalı.
hepimiz bu güzel akıllı kızımızın arkasındayız.

düşünsenize anneniz ve siz evdeyken babanız yatak odasında 16-17 yaşındaki kızla zorla beraber oluyor... sonra o kızı çıplak halde dövüyor...annenizi de beraber dövüyor... Allah korusun...

kim olsa o adamı öldürmek ister. kimse o durumu yaşamadan o insanları anlayamaz...

X