Müge Anlıya çıkmaya ant içtik.

Parayı boşanacagim dese bile verme çok üzüldüm bu arada boşanırsa da en azından yarısını kurtarirsin bebeğinizin geleceği için

Para benim hesabında yatıyor. Ama asla ve asla vazgeçmiyor. Kendime çok kızıyorum nasıl bu kadar kafasız biriyle evlendim diye. Yok gerçekten bu devirde iyi miyi kalmamış. Dolandırılsın istiyorum aslında
Daha neyi dert ediyorsunuz?
Sizin hesabinizdaysa vermeyin.
Kusura bakmayin ama gerçekten kerizlik. Bu devirde insan kardesine güvenemiyorken tanimadigi adama nasik guvenmis?

O da doğru bak şimdi eşim en iyi üniversitelerden birinden mezun. Akıllıdır da ama yani 40-50 bin ne öyle bir para yok

Helal Maşallah hafızana kız 3 cafesi vardı hxhsjd hani hem keriz hem fakiri almadım lütfen o detayıda ekle

Abla kocama üyelik açalım mı gelsin bi toptan yolalım. Hem belki kendi kendini imha eder djjdjd
Ya eline geçecek bi para daha var. Bu kadar saf ama bi 900 bin daha geçecek onu sana vericem söz. Nolur sus diyor.

Daha neyi dert ediyorsunuz?
Sizin hesabinizdaysa vermeyin.
Kusura bakmayin ama gerçekten kerizlik. Bu devirde insan kardesine güvenemiyorken tanimadigi adama nasik guvenmis?
Neyi dert ediyorum hayatımın ikinci hatasını yapıp parayı herife verecektim. Bazen bende melekleşe biliyorum

Bence esinizi siz komplekse sokuyorsunuz ve kendini ispatlama derdine düsüyor.

Bunu calisip maas alarak yapamayacagi icin kisa yoldan bir seyler edinmenin derdinde, hırsı öyle büyük ki gözü görmüyor hicbir seyi.

Asla bu projesini desteklemiyorum ama siz bu kadar hor gördügünüz bir adamla nasil evlenip cocuk yaptiniz

Ama o parayı bu herif yedi çaattır çatırrr ulan herifi aldık yer içer gezeriz diye dhjdjd nah

Kesinlikle bunaaaa imzamı atarım. Gelirim olduğu için kafayı yiyor hatta 1,5 yıldır ben çok destek oldum hepsini sana ödicem yazıyorum diyor .
Aslında hor görmüyorum hatta taktir ediyorum. Ama şu sıra resmen kafasızlar gibi. Bir de bilemiyorum benim de basiretimin bağlandığı bi an oldu sanırım. GÜNAHLARIMIN BEDELİ çocuğu kendime yaptım jxjdjjdjd
İsteyen istediği kadar linçleyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…