• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

müdürümle yaşadığım sorun

Devlet hak vermiş istedigin zaman kullanirsin.sanki cebinden mi veriyor ücretsiz izni.
Azarlatma kendini. Calismiyorsun vb dediginde neden böyle düşünüyorsunuz vb sor bence.soylesin bakalım ne diyecek. Yani mesaiye geç filan mi gidiyorsun anlamadım ki.
Saygıni bozmadan cevabını ver korkma. Evli barkli kadini azarlamak ne demek. Şikayeti varsa işlem yapsın kanıt bulup.
bir de işler ben yokken ona kalıyor çünkü sorumlu kişi o. bu yüzden mi acaba diye düşündüm

Birsey yapmiyorsun ki demekle olmaz öyle. Kanıtı belgesi olmasi lazim. Bırak ne düşündüğü çok önemli değil artık onyargiya kapılmis bir kere. En azından olur olmaz azatlrlatma kendini. Asker eşim diyorsun yakışır mi hiç. Hata yapmamaya çalış ve yine calismiyorsun derse neyi yapmadım mudurum diye sor. Hiç birşeyi falan derse o zaman gerekli işlemi yapın de. Çekinme. Kendinden eminsen hakkini Savun.

Birsey yapmiyorsun ki demekle olmaz öyle. Kanıtı belgesi olmasi lazim. Bırak ne düşündüğü çok önemli değil artık onyargiya kapılmis bir kere. En azından olur olmaz azatlrlatma kendini. Asker eşim diyorsun yakışır mi hiç. Hata yapmamaya çalış ve yine calismiyorsun derse neyi yapmadım mudurum diye sor. Hiç birşeyi falan derse o zaman gerekli işlemi yapın de. Çekinme. Kendinden eminsen hakkini Savun.
haklısın aslında pek altta kalacak biri değilim hele de haklıysam.ama ne olduysa doğru düzgün konuşamadım bile.bu çıkışından önce severdim onu ben ton ton amca diye belki ondan afalladım savunamadım kendimi

Devlet hak vermiş istedigin zaman kullanirsin.sanki cebinden mi veriyor ücretsiz izni.
Azarlatma kendini. Calismiyorsun vb dediginde neden böyle düşünüyorsunuz vb sor bence.soylesin bakalım ne diyecek. Yani mesaiye geç filan mi gidiyorsun anlamadım ki.
Saygıni bozmadan cevabını ver korkma. Evli barkli kadini azarlamak ne demek. Şikayeti varsa işlem yapsın kanıt bulup.

Hemfikirim. .

o kişinin müdürü doldurduğunu hiç de anlamadım biliyo musun.dedikoducu başka kişiler de olmasa hiç anlam veremeyecektim müdüre.görev dağılımı yok kime ne denk gelirse onu yapıyoruz

Bi daha öyle bir laf etmesine fırsat vermemek icin Ayy çok çalıştım bu hafta akşam eve gidince çok yorgun oluyorum en çok ben çalışıyorum. Ay bir kahve içmeye vaktim yok diye diye ufaktan söylenmeye başla

Sana gelip hala böyle konuşusa o zaman çıkar yaptıklarını bir bir göster

Senin hakkında atıp tuttukları için adamda öyle bir algı oluşmuş. Adam kendi yakıp edip değerlendirmeyor başkasının söyledikleri yle değerlendiriyor. Yönetici vasfı yok.

O arkadaşın yüzünden bu hale gelmişsin, artık aranızda iyiyse bi zahmet bu piskigini duzelsin gitsin Mudure bu kız çok çalışıyo falan desin.

Diğer bir önerim de Müdürle açıkça konuşabilirsiniz. Gece günkü lafını üzerine geldim. Ben çok çalışıyorum, yaptığım işleri siz onayloyorsunuz zaten. Ama benim hakkımda böyle bir algı oluştu burada işte şu arkadaşıma geçenlerde itiraf etti ben çok istekli olmama rağmen benim hakkımda kişisel sebeplerle konuşmuş. Vs de onlar yüzünden beni herkes böyle görüyor. Ben bu algıyi kırmak için daha çok çalıştım ama anlıyorum ki bu şekilde olmayacak de. İsterseniz her gun sonunda gelip rapor vereyim böyle daha iyi takip edersiniz de

saolun desteğiniz için.liste yapsam da böyle bu kişi sabit fikirli olduğu için hiç bi şey değişmeyecek gibi geliyor.
öyle bi şey söyleyeyim ki yaptığı haksızlıklardan utansın istiyorum

Bence esinizin fikri guzel.
Hatta o asagilik kiza inat onun yaptiklarini vs benim yaptiklarini listelerdim. Hatta bi tik daha ileri giderdim dosyalarin arasina notlar birakirdim. Buyrun; ha bu arada ben bunu yaparken x su an tirnaklarini boyuyor... gibisinden.
Al sana intikam.

merhaba kızlar.
size beni gerçekten üzen bir sıkıntımdan bahsetmek ve sizden tavsiye almak istiyorum.esirgemezseniz sevinirim.
doğuda bir ilde bir devlet kurumunda yaklaşık bir yıldır çalışıyorum.yaptığım iş branşımla alakalı olmadığı için burdaki arkadaştan öğrendim ve ilk sıralar bu arkadaşla aramız biraz bozuktu.bu yüzden olsa gerek müdüre benim hiç işi öğrenmek istemediğimi çalışmak istemediğimi söylemiş. halbuki gayet hevesliydim..
ayrıca yaklaşık 4- 5 ay da ücretsiz izin kullandım.
neyse dün müdürle izin konusunda sorun yaşadık. bugün de bana diyor ki 'hiç çalışmıyorsun!'
biz kendimizi parçalıyoruz sen çok rahatsın '
halbuki yaptığımız her işi o görüyor ve işin altında da kimin yaptığı yazıyor.yani bilmiyor olması mümkün değil.
ben de artık bu iş yerindeki gerilimlerden haksızlıklardan bıktığım için öyle bir şey söyleyeyim veya yapayım ki bir daha o tip bir cümle kuramasın istiyorum.
sizce ne yapmalı veya söylemeliyim?
halbuki yaptığımız her işi o görüyor ve işin altında da kimin yaptığı yazıyor.yani bilmiyor olması mümkün değil. bu cümleni ona da söyle. kanıtlarla git..

Back