• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

müdürümle yaşadığım sorun

epsilonumsu

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
292
304
103
merhaba kızlar.
size beni gerçekten üzen bir sıkıntımdan bahsetmek ve sizden tavsiye almak istiyorum.esirgemezseniz sevinirim.
doğuda bir ilde bir devlet kurumunda yaklaşık bir yıldır çalışıyorum.yaptığım iş branşımla alakalı olmadığı için burdaki arkadaştan öğrendim ve ilk sıralar bu arkadaşla aramız biraz bozuktu.bu yüzden olsa gerek müdüre benim hiç işi öğrenmek istemediğimi çalışmak istemediğimi söylemiş. halbuki gayet hevesliydim..
ayrıca yaklaşık 4- 5 ay da ücretsiz izin kullandım.
neyse dün müdürle izin konusunda sorun yaşadık. bugün de bana diyor ki 'hiç çalışmıyorsun!'
biz kendimizi parçalıyoruz sen çok rahatsın '
halbuki yaptığımız her işi o görüyor ve işin altında da kimin yaptığı yazıyor.yani bilmiyor olması mümkün değil.
ben de artık bu iş yerindeki gerilimlerden haksızlıklardan bıktığım için öyle bir şey söyleyeyim veya yapayım ki bir daha o tip bir cümle kuramasın istiyorum.
sizce ne yapmalı veya söylemeliyim?

Umusama bence.. baktın olmuyo şurana kadar geldi o zaman gemileri yakarsın.. ayrıca yaptığın işleri varsa belgeleriyle not et bi laf daha etcek olursa yaptıklarını günü saatiyle tek tek sayar masasına fırlatır çıkarsın..

öncelikle o arkadaşınla arana mesafe koy onun dolduruşları yüzünden bu hale gelmiş durum sonrada müdüre benim vicdanım rahat 1 yıllık memurum öğrendiklerimi yapıyorum de evrakları getir paraflarını göster oda sussun ayrıca görev dağılımınız yokmu sizin ikiniz aynı işimi yapıyosunuz

Umusama bence.. baktın olmuyo şurana kadar geldi o zaman gemileri yakarsın.. ayrıca yaptığın işleri varsa belgeleriyle not et bi laf daha etcek olursa yaptıklarını günü saatiyle tek tek sayar masasına fırlatır çıkarsın..
aslında onu
eşim de yaptııklarımın listesini tutmamı önerdi.yapayım diyorum ama bu adamın aklına öyle yer etmiş ya bi daha düşüncesi hiç değişmeyecek gibi geliyor çünkü daha önce de benzer şeyler söylemişti

öncelikle o arkadaşınla arana mesafe koy onun dolduruşları yüzünden bu hale gelmiş durum sonrada müdüre benim vicdanım rahat 1 yıllık memurum öğrendiklerimi yapıyorum de evrakları getir paraflarını göster oda sussun ayrıca görev dağılımınız yokmu sizin ikiniz aynı işimi yapıyosunuz
o kişinin müdürü doldurduğunu hiç de anlamadım biliyo musun.dedikoducu başka kişiler de olmasa hiç anlam veremeyecektim müdüre.görev dağılımı yok kime ne denk gelirse onu yapıyoruz

Birinin doldurusuna gelen bir amir ve bunu rahatlıkla yapan mesai arkadaşı öncelikle kolay gelsin. Liste fikri gayet güzel gorunuyor hem de net bir duruş ortaya koyar umarım her şey lehinizde ilerler

Birinin doldurusuna gelen bir amir ve bunu rahatlıkla yapan mesai arkadaşı öncelikle kolay gelsin. Liste fikri gayet güzel gorunuyor hem de net bir duruş ortaya koyar umarım her şey lehinizde ilerler
saolun desteğiniz için.liste yapsam da böyle bu kişi sabit fikirli olduğu için hiç bi şey değişmeyecek gibi geliyor.
öyle bi şey söyleyeyim ki yaptığı haksızlıklardan utansın istiyorum

Peki gercekten calisiyor musunuz? Konuyu okuyunca kendinizi neden savunamadiginizi anlayamadim.

Bir daha boyle bir cikis yaptiginda , Yaptiklarinizi ispatli bir sekilde ona gosterip bugun bunlari yaptim.Sizce yeterli degil mi gercekten diye sorun.Genelde soru sorarak karsilik verin.Savunma cevaplar yerine soru sorarsaniz daha etkli olursunuz.Ayrica yilsonu yaklasiyor buyuk firsat bu.Biraz fedakarlik yapip adamin bu algisini kirabilirsiniz.yaptiginiz isleri de bir sekilde caktirmadan belli edin.Yani biraz gozune sokar gibi yaparsaniz halledersiniz gibime geliyor.

Bir daha boyle bir cikis yaptiginda , Yaptiklarinizi ispatli bir sekilde ona gosterip bugun bunlari yaptim.Sizce yeterli degil mi gercekten diye sorun.Genelde soru sorarak karsilik verin.Savunma cevaplar yerine soru sorarsaniz daha etkli olursunuz.Ayrica yilsonu yaklasiyor buyuk firsat bu.Biraz fedakarlik yapip adamin bu algisini kirabilirsiniz.yaptiginiz isleri de bir sekilde caktirmadan belli edin.Yani biraz gozune sokar gibi yaparsaniz halledersiniz gibime geliyor.
zaten görüyo aslında yaptıklarımı onun onayı gerekiyor sonuçta her iş için. ama laf arasında unutabiliyorum filan da demişti gözüne sokmaya çalışayım ben de o zaman.hiç de sevmem ama bi de bu yöntemi deneyeyim bakalım

peki sizce ücretsiz izin kullanmış olmammın da payı var mıdır bu konuda?yani çalışmaktan kaçıyor gibi mi oldum ki ondan mı böyle diyor acaba

diğerleri ya memleketli ya aynı kültürdendir seni sevmem,işlerdir yabancıysan bütün tavır ondandır bence

merhaba kızlar.
size beni gerçekten üzen bir sıkıntımdan bahsetmek ve sizden tavsiye almak istiyorum.esirgemezseniz sevinirim.
doğuda bir ilde bir devlet kurumunda yaklaşık bir yıldır çalışıyorum.yaptığım iş branşımla alakalı olmadığı için burdaki arkadaştan öğrendim ve ilk sıralar bu arkadaşla aramız biraz bozuktu.bu yüzden olsa gerek müdüre benim hiç işi öğrenmek istemediğimi çalışmak istemediğimi söylemiş. halbuki gayet hevesliydim..
ayrıca yaklaşık 4- 5 ay da ücretsiz izin kullandım.
neyse dün müdürle izin konusunda sorun yaşadık. bugün de bana diyor ki 'hiç çalışmıyorsun!'
biz kendimizi parçalıyoruz sen çok rahatsın '
halbuki yaptığımız her işi o görüyor ve işin altında da kimin yaptığı yazıyor.yani bilmiyor olması mümkün değil.
ben de artık bu iş yerindeki gerilimlerden haksızlıklardan bıktığım için öyle bir şey söyleyeyim veya yapayım ki bir daha o tip bir cümle kuramasın istiyorum.
sizce ne yapmalı veya söylemeliyim?

Bir ajanda tutun, bitirdiginiz isleri gun gun yazin ve yapacaklarinizi programlayin, gerekirse gun gun yaptiklarinizi yazin. Birdaha bu sekilde bir sorun yasarsaniz aldiginiz notlari cikarir koyarsiniz masasina. Madem isi artik ogrendiniz o kisdende uzak durun.

önce kızımın bakıcı problemi oldu kreşe de vermek için küçüktü bakacak kimsemiz de yoktu o yüzden ayrılmıştım.daha sonra tam yaz aylarında da terör olunca eşim memlekete gönderdi bizi güvenlik açısından ( eşim asker )

önce kızımın bakıcı problemi oldu kreşe de vermek için küçüktü bakacak kimsemiz de yoktu o yüzden ayrılmıştım.daha sonra tam yaz aylarında da terör olunca eşim memlekete gönderdi bizi güvenlik açısından ( eşim asker )

anladim keyfiyen alinmis bir izin degil yani, hani gicik olabilecek bir durumlari yok ortda, bizim insanimiz boyledir ne yazikki kendinden farkli olana gicik olurlar, kim bilir ne icin taktilar size. Siz mumkun oldugunca aciginizi vermemeye calisin isinizi duzgun yapin kanitlarini saklayin kimseye sizi elestirecek firsat vermeyin.

Devlet hak vermiş istedigin zaman kullanirsin.sanki cebinden mi veriyor ücretsiz izni.
Azarlatma kendini. Calismiyorsun vb dediginde neden böyle düşünüyorsunuz vb sor bence.soylesin bakalım ne diyecek. Yani mesaiye geç filan mi gidiyorsun anlamadım ki.
Saygıni bozmadan cevabını ver korkma. Evli barkli kadini azarlamak ne demek. Şikayeti varsa işlem yapsın kanıt bulup.

Devlet hak vermiş istedigin zaman kullanirsin.sanki cebinden mi veriyor ücretsiz izni.
Azarlatma kendini. Calismiyorsun vb dediginde neden böyle düşünüyorsunuz vb sor bence.soylesin bakalım ne diyecek. Yani mesaiye geç filan mi gidiyorsun anlamadım ki.
Saygıni bozmadan cevabını ver korkma. Evli barkli kadini azarlamak ne demek. Şikayeti varsa işlem yapsın kanıt bulup.
sordum yapmıyorsun ki bi şey dedi ben de cevap vermeye çalışınca dinlemiyor oldum o susunca konuşayım dedim sözümü kesti durdu adam.geç gitmeyi bırak erken bile gidiorum.mesai 8 de ben mutlaka öncesinde orda oluyorum ama a 9 dan önce gelmiyor.evi de yakın bugün öğleden sonra saat 2 de evindeydi

Back