mudurnu doğal tavuk kullanan var mı?

canank61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
23
0
36
Gümüşhane
Arkadaşlar bebeğim neredeyse 1 yaşına girecek ama tavuk konusunda hala şüphelerim var siz çocuğunuza hangi tavuğu yediiriyorsunuz malum gdo ve antibiyotik olayı var.geçen gün markette gdo suz antibiyotiksiz doğal mudurnu tavuk buldum tesadüfen ama dondurulmuş.o yüzden hepsini bir sefer de pişirmek zorunda kaldım ve kalanı tekrar dondurdum ancak içime sinmedi kullananlar varsa nasıl tüketiyorsunuz merak ettim

Doğal tavuk arayışı konusunda çok haklısınız. Fakat dondurulmuş bir gıdayı tekrar dondurmak çok tehlikelidir. Bilginiz olsun.

Doğal tavuk arayışı konusunda çok haklısınız. Fakat dondurulmuş bir gıdayı tekrar dondurmak çok tehlikelidir. Bilginiz olsun.

Ürünü bütün olarak pişirdim kullanacağım kısmı kullandım geri kalanı pişmiş şekilde dondurdum bu şekilde de tehlikeli mi acaba

ben de oğluma neredeyse hiç tavuk yedirmeyenlerdenim,oğlum 2 yaşına gelecek 1-2 kez anca yemiştir,eğer güvenilir köy taVUĞU SATAN BİR YER BULURSAM ALIYORUM,çünkü marketteki tavuklar aslında tavuk falan değil,ondan gelecek fayda eksik kalsın,o tavukların ne suyunu içiriyorum ne d ekendilerini yediriyorum,onun yerine daha sık köfte ve balık veriyorum.TAvuk bütün ve donmuş olduğunda dışarda 15-20 dk bekletip keskin bir bıçakla (eşiniz daha iyi yapabilir bu işi) parçalarsanız,çözülmeden kalanı buzluğa atabilirsiniz,biraz zor oluyor gerçi ama en azından hepsni pişirmek zorunda kalmıyorsunuz,ya da suyunu küçük kaplara koyup buzluğa atabilrsiniz,tavuk da kendinize o akşam için yemek olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…