• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müdür okulun ısınmasında kullanılan fuel oili boru ile evine çekti

nicksiz

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
1.855
1.640
373
Diğer
İzmit'te Akmeşe İlkokulu Müdürü Adem Gürsel hakkında okulun ısınmasında kullanılan fuel oil kazanından evine boru hattı çekerek evinin ısınmasında kullandığı iddiasıyla soruşturma açıldı.

RADİKAL - İzmit Akmeşe İlkokulu Müdürü Adem Gürsel'in, okulun ısınmasında kullanılan fuel oil kazanından yolun karşısında bulunan evine boru hattı çektiğini iddia eden vatandaşlar İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayette bulundular.

Yolun kazılması üzerine boruların geçirildiği üstüne asfalt atıldığı görülürken, müfettişler incelemede bulundular.

201601132254_MUDUR2.jpg

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Faruk Rasim Çelik okul müdürünün kazandan evine boru hattı çektiği yönünde iddialar bulunduğunu belirterek, "İhbar geldi, inceleme başlattık. Okuldaki fuel oil kazanından evine izinsiz çekiyor. Bu yasal bir durum değil. Bununla ilgili inceleme başlattık" dedi.

201601132255_MUDUR1.jpg

http://www.radikal.com.tr/turkiye/m...anilan-fuel-oili-boru-ile-evine-cekti-1498283

O kısmı ben de hiç anlamadım.

izin alıp ısınıcaksa, izin alıp masa sıralarıda görürür hatta izin alıp hademeleride götürür öyle şey mi olur.
kaç ay önce gelmişse ihbar ogünden bugüne tüm yakacağın oarasını alsınlar.

görevi kötüye kullanmaktanda meslekten ihraç oldu bitti

Bu müdürler sınavla oraya gelmiyor mu?
O okulun en yüksek zekalı insanı bu adam mı şimdi?

Bilgili olmak başka karekter sahibi olmak bambaşka

Aklıma Perran Kutman ın dizisi vardı.Hayat Bilgisiydi sanırım.Oradaki Amil Bey (okul müdürü) idolü herhalde.

Bir insanda vicdan olmayinca okuldan boruda ceker herseyi ceker.

Allah im biz cocuklara bir yayin ismi vermiyoruz yayineviyle anlasmasi var durumuna dusmemek icin. Adam devletin cocuklar icin gonderdigi yakiti caliyor.

ya bu insanlar Allah kuran helal haram da mı bilmiyor.bide izinsiz çekmiş diyorlar te allam

Ne zaman artık daha kötüsü olmaz desem, hep daha kötüsünü yapmayı beceriyorlar.
Nasıl bir kafa var acaba ya, yazık günah ilginç komik aptalca
şu anda hepsini bir anda düşünüyorum müdür bey sayesinde :KK57:

Back