• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mudo günlük yemek takımları

oOopitipiti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
4.569
4
116
İzmir
kızlar günlük takımlarımı mudodan almayı düşünüyorum, sizce bunlar nasıl?
69 tl,4 kişilik
1c2f3f95-17b0-4f61-8f9e-8970942af69a.jpg

99 tl, 30 parca 6 kişilik
d3aa3f8b-8608-460d-aa95-47c891c8beb6.jpg

175 tl,20 parça , 4 kişilik=((
b827079a-3fad-48c4-bc1c-2039f6b274fepd.jpg

87 tl, 20 kişilik
478bac54-d2e4-4ed4-93f6-76fc72a91dc6.jpg

evet canım bende onu sevmiştim,kırmızısı çok canlıydı
gerçekleri çok gösterişli burda okadar hoş gözükmüyolar

benim aklım 3. de aslında ama 4 parca için fazla değilmi 175 ?
(kenarlarında gümüş şerit vardı bide kahverengi var o modelin gerçekten çok güzeldi)

ben ilk takımı beğendim :)) bence 175 çok yaa, 4 kişilik birde.. ne bilimm :) senin zevin tabiiki, kesene uygunsa aklında kalacağına al :) ama nacizane fikrim mudodan değilde başka yerden düşünürsen eğer o şekilde turkuaz takımları daha uyguna bulabilirsin.. sade çünkü çok ayrıntısı yok, bulunabilitesi var :)

Evet neden o kadar pahalı ki, belki porseleni daha kalitelidir, gündelik için o kadar fark verme derim ben
evet porseleni inceydi bone chinanın biraz daha adisi gibiydi

ben ilk takımı beğendim :)) bence 175 çok yaa, 4 kişilik birde.. ne bilimm :) senin zevin tabiiki, kesene uygunsa aklında kalacağına al :) ama nacizane fikrim mudodan değilde başka yerden düşünürsen eğer o şekilde turkuaz takımları daha uyguna bulabilirsin.. sade çünkü çok ayrıntısı yok, bulunabilitesi var :)
ilk takımın sarı desenleri yaldızlı canım, oda hoş duruyodu teşirde.
mavi takımı almıyorum zaten anca indirime girerse düşünürüm. bide 4 kişilik alırsam iki tane alıp 8lemeyi düşünüyorum 4 az gibime geliyo.

ben çok kararsız kaldım hepsi gzüeldi inanın, şimdiye kadar gördüğüm takımlar içinde en güzelleri bunlardı

Ben bunları çok beğendim canım. Fiyatları da bence uygun. Ama 20 parça derken kaç kişilik oluyor bunlar???

içime sinen olmadı ama illa birini almak istiyorum dersen 4 yada 5. fotoğraftakiler olabilir.Başka alternatiflere baktın mı?
misafir yemek takımımı ayrı alcağım için günlükte çok iyisini zaten almıycam.
normal kaliteli porselenlerde en iyisi mudo diye biliyorum.
baya baktım ama günlük için en uygun ve kaliteli bunları buldum
resimlerde basit çıkmış biraz ama magazada modelleri begendim ben:sinifsinif:

Son düzenleme:
misafir yemek takımımı ayrı alcağım için günlükte çok iyisini zaten almıycam.
normal kaliteli porselenlerde en iyisi mudo diye biliyorum.
baya baktım ama günlük için en uygun ve kaliteli bunları buldum
resimlerde basit çıkmış biraz ama magazada modelleri begendim ben:sinifsinif:

yok ben en iyisini al anlamında demedim zaten,başka marka yada model olarak demiştim,dediğin gibi resimlerde daha farklı durabiliyor,donuk geldi,gerçek hali daha canlıdır.Sen beğendiysen zaten sorun yok yerimseniben

canım eğer bunlar 6 kişilik olsalardı kahverengi olanını ya da maviliden hiç düşünmeden sipariş verirdim.
Biraz daha bak başka beğendiğin çıkmazsa daha uygun bir fiyata beğendiğin birisini al derim.

bu arada ben bu sitede bir yemek takımı görmüştüm onu beğenmiştim ,günlük için,Bernardoydu galiba,deseninde bir kadın var masada oturuyor şık sevimli bişeydi.Belki biliyorsundur onu

bu takımları daha ucuza almak için mudo outletlere gitmeyi de ihmal etmeyinnnn. hepsi var mıdır bilmiyorum ama ara ara takip etmekte fayda var. güzel bardak ve kadehler de oluyor a.s

outlet burda yok ama internet sitesinden sipariş edebiliyorum.
fincanları ve banyo takımlarıda çok güzel, misafir takımları için basit kalıyo ama günlük kullanımda ben beğeniyorum

Back