mudo banyo aksesuarlarında yardım (=

meyvenull

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
12.269
2
0
Kocaeli
kızlar bunları beğendim mudodan her renk banyoda kullanabilir. ama sizlerinde görüşlerini almak istedim ne dersiniz bu ciciler hakkında :))
$macunluk.webp
$fırcalık.....webp
$fırcalık.webp
$çöp kovası.webp
$sabunluk.webp
$k.sabunluk.webp

canım yaa almadım ben bunları henüz kalitesiz duruyor falan dediler çevremden bazı kişiler aklım karıstı sizlere sordum senden baska yorumda gelmedi ...
napıcam bilmiyorum :44::26:

bencede farklı ürünlere bak koçtaştan bakabilirsin o kadar çeşit varki artık hepiside birbirinden güzel olduğundan karar veremiyorsun tabi parasıda güzel:):):):)

Haftasonu Mudo'daydım.Çok güzel banyo setleri var.Benimki daha yeni yoksa alırdım.İndirimde idiler.:30:

kızlar kendi evim olmıcak memurum ben memleketimden baska sehirde yasıyorum o yüzden kirada olucaz ve alacaklarım siyah gümüş beyaz krem renkleriyle sınırlı olucak ondan fazla alternatifim yok acıkcası nerde oturacağım belli olmadıgından ne cicili bicili nede pahalı bişi olsun istemiyorum..
200 tl veripte kullanamamak istemiyorum .. bişi olsada içim yanmaz en ezından..

Banada evlenirken hediye gelmişti mudodan alınmışlardı hiiç memnun kalmadım tavsiye etmiyorum paslandılar sabun yerine pas aktı resmen çok kalitesiz çıktı bilgi vereyim dedim..

mudo concept urunleri güzel tasarım olmasına rağmen bazı urunleri çizik uçuk oluyor 20 tllik geçen sene evimize aldıgım sabunluk orası burası kırıktı

çok guzeller dedığınız gıbı ne cıcı seyler var onca parayaaa fakat ben hala bayo setının gereksızlığı fıkrımden vazgecemeyeceğım sanırım goruyorum cok begenıyorum ama dedım ya gereksız fıkrını atamıyorum ıcımden coğu evde (kıralık) zaten mevcut olan seyler ... Ne biliyim alanlara saygım var sonucta zevk ve dusunce meselesı bende begenıyorum ama alamıyorum almamakta dırenıcem:19:

bir arkadaşım da dünya para verip aldı bir takım ama sabunluğunun boyası soyulup sabuna yapışmıştı akriliklerde bu sorun olmaz gerçi ama ucuz etin yahnisi durumunu da yaşamak istemez kimse tabi.

Back
X