• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucizevi Olumlamalar

PeriLous

Iyi ki varsınız kızlarım..
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
727
Puanlar
163
Parfait arkadaşımızın sitede subliminal telkin paylaşımlarından yola çıkarak elde ettiğim bazı bilgileri sizlerle paylaşmak istedim. Hayatta her an bir çok olumsuzluk yaşıyoruz değil mi? Belkide bunları hafifletmenin bir yolu vardır. Vereceğim bilgi tamamen alıntıdır ve bende denemek üzere ilk günümü yarın olarak seçiyorum. Umarım bu paylaşım sizin için yaralı olur...

mucızevi OLumlamalar

Aşağıdaki OLumlamaları yürekten ve sabırla devamlı uyguladığınız takdirde, mucizelerini kendiniz deneyimleyeceksiniz
huzur ve sevgi iç içedir. huzursuzluğu seçtiğinizde bilin ki sevgisizliği seçtiniz ve Tanrı' dan, varoluştan, özünüzden ayrıldınız.
huzur, sevginin tek gerçek olduğunu bilmektir

Albert Eınstein şöyle der:

hayatımızın yaşamanın sadece iki yolu vardır:bir tanesi hiçbir şey mucize değilmiş gibi, diğeri ise herşey mucizeymiş gibi...

uzakdoğunun kutsal metni bhagavat gita da şöyle der :

"varoluşun içinde olarak, harekete geçin"

sabahları ayna karşısında yüz yıkadıktan sonra 21 kez göz bebeklerinizin içine bakarak ve gün içerisinde aklınıza gelen her an içinizden ve uyumadan önce bu olumlamayı uygulayabilirseniz değişimleri kendiniz yaşayacaksınız: kendimi bağışlıyorum, olduğum gibi kabul ediyor, onaylıyor, seviyor ve tüm sevgimle özgür bırakıyorum…

gün içinde aklınıza gelen her an iç sesinizi durdurarak defalarca ve sabırla uygulamaya gayret ediniz:

geçmişi bağışlıyor, olduğu gibi kabul ediyor, onaylıyor, seviyor ve tüm sevgimle ve özgür bırakıyorum…

kızdığınız, sizi üzen, olumsuz etkileyen olaylar, kişiler için gün içinde aklınıza gelen her an iç sesinizi durdurarak defalarca ve sabırla uygulamaya gayret ediniz :

Allahım senin sevgin ve yardımınla, …………(isim soyad/veya olay) tüm sevgimle bağışlıyor, olduğu gibi kabul edıyor, onaylıyor, seviyor ve özgür bırakıyorum…

gün içinde aklınıza gelen her an iç sesinizi durdurarak defalarca ve sabırla uygulamaya gayret ediniz:

· kendimi tamamen evrensel kaynağa teslim ediyorum. güvende ve emin ellerdeyim. evren ihtiyacım olan herşeyi bana zamanı gelince sunuyor.

· herşey yolunda. içimde ve dışımda uyum var. önüme gelen olumlu olumsuz her kişi, her olayın mutlaka bir nedeni var, onlar bana evrensel kaynak tarafından verilmiş en büyük hediyeler..

· Tanrım herşey senin elinde, huzurunda sevginde. herşey iyi ve güzel. şükürler olsun

Son düzenleme:
Olur. Neden olmasın...

paylaşımın için çok teşekkür ederim. çok güzel bi konu olmuş bence bu. zaten sorun hep bu değil mi, ne kendimizle barışığız ne de olumlu düşünebiliyoruz. yarın itibariyle bende başlamak istiyorum bunu uygulamaya. herşeye ilk önce kenidimizi sevmekle başlayalım, daha sonra vücudumuz bu sevgimize karşılık verir

Kesinlikle katılıyorum sana Anatolia. Okuduğum her yerde KENDİNİZİ SEVİN diyor. Ama o kadar zorlanıyorum ki bunda. Hemen hatalarım geliyor aklıma ve kendimden nefret ediyorum tabir-i caizse. Ama sabah ilk işim bunları uygulama başlamak olacak. Sürekli tekrar bilinçaltımızı etkileyeceğinden sonuna kadar inanıyorum bu tekniğe. İnşallah hepimiz mutlu oluruz. Güzel enerji yayarız etrafımıza..

yoğun ve berbat bi iş stresinden dolayı ben bugun başlayamadım, her günüm böyle geçiyor kendime verdiğim sözü bile tutamıyorum :(

Ben başladım canım. Bugün ilk günüm. Aklıma geldikçe de tekrarlıyorum....

Canım aynı zamanda ben Mutluluk isimli bir subliminal telkin dinlemeye başladım. Gerçekten işe yaradığını düşünüyorum. Hayalayaz ablam sağolsun... Bir uzman tarafından hazırlanmış bir telkin yani. İstersen upload edeyim sen de dinlemeye başla...

Positif bir yazı beğendim

bu ve buna benzer olumlamaları yazılı olarak da yapabilirsiniz kızlar,kesinlikle işe yarıyor.bir ajanda ya da defter edinin ve her gün olmasını istediğiniz şeyleri yazın,bir süre yazınca enerjinizdeki değişimi siz de hemen farkedeceksiniz zaten.cümleler kısa ve net olsun ve asla negatif bir kelime içermesin.istediğiniz her konuda yapabilirsiniz,maddi ya da manevi.ve de işe yarayacağına kesinlikle inanmanız gerekiyor.bazi örnek cümleler yazayım;

hayatımdaki her şey mükemmel.
kendimi olduğum gibi seviyor ve onaylıyorum
kendimi ve herkesi affediyorum.
günden güne gençleşip güzelleşiyorum.
çevremde hep sevgi dolu insanlar var.
her geçen gün maddi refahım daha da artıyor.
enerji ve neşe doluyum.
istediğim arabaya artık sahibim....gibi cümleler :69:

Çok güzel bir yazı. Çok doğru söylüyor. Ben de gün içinde yapıyorum benzer şeyleri. Paylaştığınız için teşekkürler. :46::46:

kızlar az önce telkinle göğüs büyütme topiğine yazdım buraya da kopyalayım belki bi kullanan olur ;) ben bugün başladım kullanmaya.

''eğer bilgisayar başında çok vakit geçirenlerdeniz bir tavsiyem daha var. subliminal vision pro diye bi program var onu bulup indirin ,4 farklı konuyla ilgili subliminal telkin var onları istediğiniz gibi değiştirip,kendi cümlelerinizi yazıp kullanabilirsiniz.siz bilgisayar başında ne iş yaparsanız yapın yazdığınız cümleler sizin seçtiğiniz aralıkta-epey hızlıca tabii- ekranda yanıp sönüyor.siz de kolayca olumlama yapmış oluyosunuz,mantık aynı yani.bu telkin cdleri müzikle bilinçaltına etki ediyor,o program ise görsel anlamda etkiliyor.bu program bikaç yerde var nette ama size tavsiyem hayatimdegisti sitesinden eklemeniz,çünkü oradan indirdiğinizde programı daha rahat kurmanız için içine not yazmışlar.

programı ordaki steplere uygun olarak kurunca gerisi kolay.ben şöyle yaptım orde verilen 4 konudan 2 tanesini seçtim,adını değiştirdim,cümleleri silip kendi cümlelerimi yazdım.dikkat etmeniz gereken şu ;cümleleriniz kısa ve net olmalı.mesela
artık çok mutluyum
kocaman ve dimdik göğüslerim var
tenim kusursuz.
falan gibi cümleler,ben toplamda 40 cümle falan yazdım .ha bi de şuna dikkat edin türkçe karakter kabul etmiyor,sadece ü harfini kabul ediyor.''

baktım ama bulamadım bu programı :( ve sanırım bu program türkçe karakterleri desteklemiyormuş

canım ona benzer mindmaster ve my desktop therapy diye 2 program daha varmış,onlara da bi bak,mutlaka bulursun 3ünden birini ;)sanırım onlar türkçe karakteri de destekliyomuş :82:

en kısa zamanda bakacağım canım sağol

Back