• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucizesi Bebek...hikayem...

TÜP BEBEK

• BEBEK

OY: 1 50,0%
  • BEBEK

OY: 2 100,0%

• Ankete Katılan
    2

adaa111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2013
10
2
38
İstanbul
Diyeceksiniz'ki nedir bu.
Alatmalıyım paylaşmalıyım .Ben şu 40 yaiındayım 2006 yılında ilk 3 aşılamamı denedim ama maalesef ...
Tüp bebek maceram 6 adet ama maalesef. YUMURTA sayısı 5 toplama günü 0 hücre zor günler can acıtan 30 dakka boşuna umut .Son denemeye karar verdiğim tarih 2012 son dedim bir kez daha deneyeceğim gerek kalmadı rabbim ol demiş haberim yok.DR'lerin önerisi uğraşma yurt dışına çık doner ile işi cözümlersiniz sanki vucut kabul edecekte falan filan neyse.
Öyle bir güdümlendim'ki adet olmadım eşime git al ecz test için bakalım dedim sağolsun aldı .
TEST yaptım 2 cizgi 2 sindede ama hala inanamıyorum .29 EKİM :)))))))) Dr ye gittik kese var dedi dr lütfen bide kan testi yapalım dedim ve hamilelik haberi ile nasıl mutlu oldum anlatamam.

Lütfen umudunuzu yitirmeyin herşeyin bir zamanı varmış ... Bunu cok iyi anladım hatta yaşadım.
Şu anda 14 aylık bır oglum var Allahım Herkese nasip etsin .

Bana özelden yazabilirsiniz ...:)

Allah sağlıklı, mutlu bir ömür nasip etsin.

Benzer bir hikayeyi yakın zamanda tanıştığım birisinden duydum. Hatta ona 28-29 yaşında erken menopoz teşhisi konmuş. Tüp bebek bile olmaz ama son bir şansımızı deneyelim demişler. Tatilini git yap kafanı dinle diye tavsiyede bulunmuş doktoru. Eşiyle bir süre sonra tatile çıkmışlar. Hiç içmediği kadar içki, atlama zıplama, su kayakları derken döndüğü gün bulantıyla lavaboya koşuyor. Hayatta olmaz ama bir test yapayım diyor. Bi bakıyor hamile. Çok şükür şimdi kocaman bir oğlu var. Gerçekten ümidinizi hiçbir zaman kesmeyin. İsteyene doktor ismini öğrenip paylaşabilirim.

Allah isteyen herkese nasip etsin evlat duygusunu.
Sevgiler.

Allah sağlıklı, mutlu bir ömür nasip etsin.

Benzer bir hikayeyi yakın zamanda tanıştığım birisinden duydum. Hatta ona 28-29 yaşında erken menopoz teşhisi konmuş. Tüp bebek bile olmaz ama son bir şansımızı deneyelim demişler. Tatilini git yap kafanı dinle diye tavsiyede bulunmuş doktoru. Eşiyle bir süre sonra tatile çıkmışlar. Hiç içmediği kadar içki, atlama zıplama, su kayakları derken döndüğü gün bulantıyla lavaboya koşuyor. Hayatta olmaz ama bir test yapayım diyor. Bi bakıyor hamile. Çok şükür şimdi kocaman bir oğlu var. Gerçekten ümidinizi hiçbir zaman kesmeyin. İsteyene doktor ismini öğrenip paylaşabilirim.

Allah isteyen herkese nasip etsin evlat duygusunu.
Sevgiler.

AMİN...

Bu hikayeyi paylaşmamın sebebi kimse ama hiç kimse umutsuz olmasın bu yolda.Çok zor psikolojik olarak biliyorum belki biraz ışık olabilirim diye düşündüm :)nacizane ben .

Bende zamanini bekleyenlerdenim ins rabbim bana ve tum anne olmak isteyenlerede ol der ve anne oluruz.umudumu kaybetmiyorum ama surekli husrana ugramak,soranlara yalandan cocuk dusunmuyiruz demek acitiyo insani.ins rabbim nasip eder

Back