Gebeliğe Hazırlık Mucizemi bekliyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nurderunn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
8
13
3
28
Kadınlar kulübüne bugün üye oldum, aylardır dur duraksız takip etmeme rağmen. Çünkü artık kimseye gidip benim bebeğim olmuyor diye ağlamak istemiyorum. Dertleşecek birini bulamıyorum... Bugün yine tek çizgi gördüm idrar testinde. Bu mevlid kandilin de sizden dua istiyorum. Evlat sahibi olmak isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsi...

Bende bekliyorum canım inşallah olur. Allah ım isteyen herkese nasip etsin. Bu gece namaz kıl ve bol bol dua et. Rabbim kabul eder inşallah

Bende bekliyorum canım inşallah olur. Allah ım isteyen herkese nasip etsin. Bu gece namaz kıl ve bol bol dua et. Rabbim kabul eder inşallah

Evet öyle yapacağım inşallah canım . Dualarda buluşalım umutsuz olmak istemiyorum ama bazen çok çok kötü hissediyorum. Olmayacak mı? Korkusu yeyip bitiriyor insanı. İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla nasip olur isteyen herkese

Amin canım inşallah

Rabbim kimsenin kucagini bos. Birakmasin biz gibi bekleyiste olanlarin yüzünü güldürsun bi an evvel birbirimize. Dua edelim insallah bu mubarek günde kabul olur

Amiiinnn amin inşallah banada dua edin lütfenn

kandil gecesi adet oldum o kadar üzüldüm ki dün gece

rabbim benım kısmetimde yoksa kk daki bütün isteyenlere nasip et diye dualar ederek uyudum ,

rabbim kucagınızı doldursun saglıklı bebeklerle

kandil gecesi adet oldum o kadar üzüldüm ki dün gece

rabbim benım kısmetimde yoksa kk daki bütün isteyenlere nasip et diye dualar ederek uyudum ,

rabbim kucagınızı doldursun saglıklı bebeklerle

amin canım, ama her şeye rağmen umutsuz olmayalım. Bugün testi yaptıktan sonra umutsuzlukla saatlerce ağladım, ancak sonrasında yanlış olduğunu farkedip tekrar umutlanmaya, gelecekler aylar için dua etmeye başladım. Pes etmeyelim inşallah

Her gece dua ediyorum Rabbim bana ve benim gibi evlat isteyen bütün kardeşlerime hayırlı imanlı evlatlar nasip et diye inşallah dualarımız kabul olur.

Amin inşaallah... Bende sizdenim bide ben 10 yıldır bekliyorum. Dilerim Rabbim bu mübarek gecede dua'larımızı kabul etsin. Hepimizin gönlüne göre versin inşaallah..

merhaba hayırlı kandiller olsun inşallah
aynı durumları bende yaşıyorum emin olun yalnız değilsiniz
Hep bir çıkar yol vardır diyorum Hayırlısını versin inşallah

Amin inşaallah... Bende sizdenim bide ben 10 yıldır bekliyorum. Dilerim Rabbim bu mübarek gecede dua'larımızı kabul etsin. Hepimizin gönlüne göre versin inşaallah..

inşallah Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağınıza bir evlat versin evinize neşe olsun mutluluk olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…