Bende bekliyorum canım inşallah olur. Allah ım isteyen herkese nasip etsin. Bu gece namaz kıl ve bol bol dua et. Rabbim kabul eder inşallahKadınlar kulübüne bugün üye oldum, aylardır dur duraksız takip etmeme rağmen. Çünkü artık kimseye gidip benim bebeğim olmuyor diye ağlamak istemiyorum. Dertleşecek birini bulamıyorum... Bugün yine tek çizgi gördüm idrar testinde. Bu mevlid kandilin de sizden dua istiyorum. Evlat sahibi olmak isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsi...
Bende bekliyorum canım inşallah olur. Allah ım isteyen herkese nasip etsin. Bu gece namaz kıl ve bol bol dua et. Rabbim kabul eder inşallah
Amin canım inşallahEvet öyle yapacağım inşallah canım . Dualarda buluşalımumutsuz olmak istemiyorum ama bazen çok çok kötü hissediyorum. Olmayacak mı? Korkusu yeyip bitiriyor insanı. İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla nasip olur isteyen herkese
Amiiinnn amin inşallah banada dua edin lütfennKadınlar kulübüne bugün üye oldum, aylardır dur duraksız takip etmeme rağmen. Çünkü artık kimseye gidip benim bebeğim olmuyor diye ağlamak istemiyorum. Dertleşecek birini bulamıyorum... Bugün yine tek çizgi gördüm idrar testinde. Bu mevlid kandilin de sizden dua istiyorum. Evlat sahibi olmak isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsi...
Rabbim kimsenin kucagini bos. Birakmasin biz gibi bekleyiste olanlarin yüzünü güldürsun bi an evvel birbirimize. Dua edelim insallah bu mubarek günde kabul olur
kandil gecesi adet oldum o kadar üzüldüm ki dün gece
rabbim benım kısmetimde yoksa kk daki bütün isteyenlere nasip et diye dualar ederek uyudum ,
rabbim kucagınızı doldursun saglıklı bebeklerle
Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah, geciktiriyorsa vardır bir bildiği diye düşün
Amin inşaallah... Bende sizdenim bide ben 10 yıldır bekliyorum. Dilerim Rabbim bu mübarek gecede dua'larımızı kabul etsin. Hepimizin gönlüne göre versin inşaallah..Kadınlar kulübüne bugün üye oldum, aylardır dur duraksız takip etmeme rağmen. Çünkü artık kimseye gidip benim bebeğim olmuyor diye ağlamak istemiyorum. Dertleşecek birini bulamıyorum... Bugün yine tek çizgi gördüm idrar testinde. Bu mevlid kandilin de sizden dua istiyorum. Evlat sahibi olmak isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsi...
merhaba hayırlı kandiller olsun inşallahEvet öyle yapacağım inşallah canım . Dualarda buluşalımumutsuz olmak istemiyorum ama bazen çok çok kötü hissediyorum. Olmayacak mı? Korkusu yeyip bitiriyor insanı. İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla nasip olur isteyen herkese
Her gece dua ediyorum Rabbim bana ve benim gibi evlat isteyen bütün kardeşlerime hayırlı imanlı evlatlar nasip et diyeinşallah dualarımız kabul olur.
merhaba hayırlı kandiller olsun inşallah
aynı durumları bende yaşıyorum emin olun yalnız değilsiniz
Hep bir çıkar yol vardır diyorum Hayırlısını versin inşallah
Amin inşaallah... Bende sizdenim bide ben 10 yıldır bekliyorum. Dilerim Rabbim bu mübarek gecede dua'larımızı kabul etsin. Hepimizin gönlüne göre versin inşaallah..
Allah razı olsun çok sağoluninşallahRabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağınıza bir evlat versin evinize neşe olsun mutluluk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?