Kızlar merhaba, kasım 2017den beri foruma bakıyorum çoğu şeyi burdan öğrendim birbirimize danıştık beraber yaşayıp öğrendik. Gelelim hikayeme 2 buçuk yıllık evliyim başından beri bebek istiyoruz ilk aylar reglden 5 gün önce test yapmaya başlardım hep negatifi gördüm dayanamadık 4,ayımızda doktora gittik ilk ay bir problem olmadığını ikinci ay pko olduğunu söyledi ve klomen başladık 3 ay sadece klomen kullandım ardından klomen+çatlatma iğnesi ardından rahim filmi yok hiç bi şekilde hamile kalamadım. Artık aşılamaya geçmeye karar verdik 2 kere aşılama yaptırdım yine olmadı sonrasında hacamatın iyi geldiğini duydum ee onuda yaptırdık. Sonra artık bıraktık belli bir süre sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdik eşimle. Bu sürede diyet ve sporla 7 kilo verdim sonra tatile gittik derken gelince hamile olduğumu öğrendim sen o kadar uğraş o kendiliğinden geldi fakat iki gün sevinmemle kaldım kimyasal oldu, doktor bunun arkasına çok kolay hamile kalabileceğimi söyledi bir ay, iki ay, üç ay bekliyorum doktor dedi çünkü tam 7 ay sonra bundan 12 gün önce hamile olduğumu öğrendim iki gün önce onun o minik kalbinin atışını gördüm Allah isteyen herkese yaşatsın hepimiz sağlıklı gebelikler geçirelim biz ne kadar uğraşsakta onlar geleceği zamanı kendileri belirliyor
Umudunu kaybeden herkesin mucizeleri ummadık anda gelsin insallah cok dua ediyorum hem kendime hemde isteyen herkese . Beklemek cok zor gerçekten. 1 yıldır bekliyorum bende, gelecek elbet ama o nezaman isterse ❤
kesinlikle kader bu, insan çabası da bir yere kadar. çaba ile kaderin birleştiği en güzel yerdesiniz aslında. Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. ve darısı diğer isteyen tüm hanımların başına...:)