Mucizem Geliyor 🙈🤲🏻❤️

Yaaa bende sizin adınıza sevinmiştim şimdi gördüm bu mesajı inşallah bundan sonra sağlıklı hayırlı evlat nasip eder Rabbim size..

Canım yanı simdi sen sıfayı unsılın ilacında mı buldun. Esinde sorun var mıydı

Canım yanı simdi sen sıfayı unsılın ilacında mı buldun. Esinde sorun var mıydı
Eşimde hiçbir sorun yok canım çok şükür sperm testleri felan çok iyi bende yumurta büyümeme sorunu var iki kere klomen felan kullandım çok iyi büyüttü ama tutunamadı bu ay hsg ve insülin ilacıyla gebelik oldu ama kimyasalla sonuçlandı .Benim bu ay yaptığım şeyleri sizlere söyleyim belki faydası olur

-Adetimin bitişinden 3 gün sonra hsg çekindim temiz çıktı
- Hsg sonrası ilaç kullanılmadığı için benimde yumurtalıklarım büyümediği için kendime yumurta geliştirici kür yaptım BAL TARÇIN ÇÖREK OTU
-Hsg den sonra hiç korunmadım hsg çekindiğim gün bile birliktelik oldu
-İnsülin direncim yüksek çıktığı için matofin ilaç kullandım
-Matofin ilaç kilo verdirmeyede yaradığı için kilo vermem kolaylaştı kaç zamandan beri diyet yapıp yapıp veremeyişimin sebebi insülinden dolayıymış
-3 haftada 5 kilo verdim
-Bol bol ceviz fındık fıstık yedim
-KESİNLİKLE BOL SU İÇTİM
-Ve ilişkiden sonra 1 gün belimin altına yastık koydum bacaklarımı bazanın başlığına doğru koydum ayaklarım havada durması için
-Diğer seferki ilişkimdede yüz üstü olan pozisyonda yapılmasına dikkat ettim ve bir bacağımı kendime çekerek yattım bu şekile ters rahim pozisyonu diyorlar BUNU İLK DEFA YAPTIM BELKİDE BU ETKİ ETTİ
bu ayda aynılarını yapmaya çalışıyorum inşallah tekrar sevincimi yaşarım ha bu arada 2 güne birde coraspin kullanıyorum düşüğün sebebini genetiğe gidemediğimiz için bundan olabileceğini düşündük doktorumda coraspinin bir zararı olmayacağını kullanileceğimi söyledi
-Genetiğe gidememizin sebebide en az 2 düşük yapan bayanlara yapılıyormuş !

Canımm kusura bakma mesajını yeni gördüm rabbim her şerden bir hayr çıkarır inanıyorum bende senin gibi başaracağım

Bal çörek otu kürünü nasıl yaptınız ve nasıl kullandınız anlatır mısınız detaylı

yncmst burda anlattım detaylı

Poliskistik olmak tup bebek ve aşilamada cok avantajli oluyo yumurta uretimi bol cunku hic dert edilecek bisey degil normal devam

Poliskistik olmak tup bebek ve aşilamada cok avantajli oluyo yumurta uretimi bol cunku hic dert edilecek bisey degil normal devam
Bende pco var fakat âdetim hep düzenlidir zaten büyük ihtimal bir ay daha çatlatma sonra aşılamaya geçeriz

İnsallah insallah olsun evet stresliyim benin fsh esimin spermi derken bayagi stres oldum iki tarsfta sorun olunca insan daha bi acaba diyo ben dogum kontrol kullanmadim ama pismanim kullansam belki hormonlarima iyi gelecekti bilemedim ama şu var benim fsh 9 lh 8.8di sonra 1 ay inofolic combi kullandim yanj oyle fsh icin degil genel kullandim ve fshm 5e dustu lh 7.8 oldu sonra bıraktım tabi yumurtlamam durdu cunku sonra 2 sy sonra fsh 7 oldu yani arttı zamanla anlayamadim

Hayırlı olsun canım Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin..
Bizlerede dua et inşallah bizde bu tarifsiz duyguyu yaşarız bizde sevincimizi böyle paylaşabiliriz

Okurken benim bile gözlerim doldu Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bende şuanda hastanede yatıyorum eğer böyle durum yaşayan varsa sorularıma cevap verirse çook sevinirim. Bundan üç gün önce bel ağrısı ve hafif kasık ağrısı için hastaneye geldim ve doktorum hemen ultrason ve kan istedi tabi bende sinirlendim bel ağrısı ve ultrason ne alaka falan diye söylene söylene gittim ne gideyim sağ yumurtalığımda kist oluşmuş ve kist patlamış kanama başlamış içten. Bugün vizit gezen doktor beta hcg yapalım sabah dedi sabahı bekliyorum ve aynı zamanda internetten araştırdığım kadarıyla hamileliğin ilk başlarında bu şekilde kist oluşabiliyormuş hatta patlayadabiliyormuş bugün başlayan göğüs hassasiyetim ve aşırı şişlik var normalde adete 3 - 4 gün kala şişerler sizce hamile olma şansım var mıdır? Böyle bir durumla karşılaşan oldumu acaba

Kuzum çok geçmiş olsun maalesef benimki kimyasal oldu ama inşallah senin bebişin vardır ve seninledir kist patlamasını daha önce hiç duymadım göğüs hassaiyeti ve bel ağrısı gebelikde olabilir adetin yakınsa adette görebilirsin inşallah hakkknda hayırlısı olur sonucun çıkınca benide etiketlersen çok memnun olurum

Tabi ki canım teşekkür ederim inşallah hep birlikte hamiş kalırız bugün çıktım hastaneden yumurtan çatlamış dedi doktor bakalım nu ayda olmadı artık nisana inşallah

Inofolik iyi gelmedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…