Mucizem Geliyor 🙈🤲🏻❤️

Senin adına çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin.

Dr un ne güzel bi insanmışdemeden geçemiycem.

Kasıklarındaki kasılmaların adet öncesinden farkı neydi?

Merhaba canim umarim bebekde sende iyisindir .. bende pkoluyum sol yumurtalik kist dolu sadece ilac ile adet olabiliyorum bizde esimle bebek istiyoruz ama olmuyor suan bende gecen ay klomen kullandim yumurtam catladi ama bebek olusmadi olmadi yani tekrar adetim suan ne yapicam bilmiorum kilomda cok var ve asla kiloyu atamiyorum yani zorlaniyorum icim cok kötü firtinalar kopuyor icimde bazen cok ümitsizlige kapiliyorum sanki asla olmicakmis gibi

Burda yoktu rahim filminden sonra tekrar klomen ve iğne kullandım yine olmadı daha sonra aşılama oldum ve şükür tek seferde tuttu bebeğim doğdu iki aylık olduk bile
Ah yaa ne sevindimmm Hayırlı olsun yavrunuz annesi:)
Kaç yumurta olmuştu takibipte, kaç ml di olmamıştı?
bende bi kez takip yaptırdım. Tek yumurta 18 ml olmadı. Aşılamada da düşük ihtimal diye sıcak bakamıyorum.

Çok teşekkür ederim valla diğerleri 18 -19 mm di olamayanlar aşılama da iki tane yumurtam vardı ikiside 20 mm di bende yeni tedavi yeni umut demek denenmeli diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…