• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mucizem benimle artık......

umut_sevgim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
1.369
19
156
42
Ankara
merhaba arkadslar
küçük mucızem dıyorum cunku benım için oyle..... 4 yıl sonunda uzun ugraslar sonucu Allahımın iznıyle yavruma kavustum....benı siteden tanıyanlar vardır cunku uzuntulerımı hep onlarla paylastım sımdıden teskkur edıyorum ılk hamılelıgım ogrendıgımızde dunyalar bızım olmustu ne buyuk bır mutluluktu rabbım sonra malesef kanamayla uyandım ve dustu arkasından kurtaj 2, hamılelıgım tekrar buyuk bır husran bebegımın kalp atısları yoktu tekrar kurtaj 3, hamıeleıgım yıne buyuk bır yıkılış 4, hamılelıgımde ıse dıs gebelık gecırdım artık butun umuıtlarımı yıtırmıstım her bebegımın kalp atıslarını dınlemeye gıtttıgımde oraya uzanmaya dr yuzune ble bakmaya korkuyodum RABBIM kımselere yasatmasın bırtek yasayan bılır anlar..bu düşüklrin bir sebebei olmalıydı 2 profa gıttık butun tahlıller yapıldı ve sonuc hıcbısyımız yokk sonuc saglıklı bır gebelık elde edene kadar bebek yapacakmısız......laparaskopıler ,hıtereskopıler yapılan butun tahlıller temız cıktı....ve tekrar bebek calısmalarına basladık dr ıstegıyle ve yıne hamıleydım bır yandan huzun bır yanadan mutluluk yıne aynı seylerı yasalam ıstemıyodum hamıle oldugumua sevınemıyodum bıle ve tekerar bebegımızn kalp atısları varmı yokmu dıye dr kontrolune gıttık esıme sen gelme dedım korka korka yataga uzandım gozlerım dr gozlerınde agzından cıkacak kelımelrı beklıyorum ve dr bebegın kalp atıslarını alıyorum dedı o anı anlatamam ılk defa duymustuk bu bızım ıcın buyuk bır adımdı aglamaya basladım dr esını cagırayım dedı esımde geldi aglama ne yapalım kısmet oolmayınca olmuyo dedı dr sevınc gozyasları o bebegınızın kalp atıslarını duyduk deidi canım beım sevıncten havalara uctu.....
dr kan pıhtılasması olmamasına ragmen 9 ay boyunca ıgne kullanamamı ıstedı ve uzun bır surec basladı benım ıcın her sabah kalktıgımda tekmelıyomu kalbi atayomu soruları cok zor...yemın etmıstım bebegım dogup eve gelene kadar hıcbısey almıyacaktım dayanması zor oldu ama dedıgımı yaptım bebegım eve gelınce besıgını falan aldıık...
veeeee sezryan tarıhı belırlendı 4,03,2010 nasıl gelecektı ogun cok sabırsızdım ve gun geldı sabah 7.00 hastanedeydık annem esım ve kayınvalıdem hastane yolunu tuttuk ve amelıyathanedeydım gozup kapadım bı actım hemen aklıma bebegım geldı esıme saglıklı dogdu dımı dedım ınanaamıyodum benımleydi kızmm anlatılama bi duygu rabbım ısteyen herkese nasıp etsın dogumdan sonra bebısım sarılık falan oldu o ayrılıga bıle dayanamadım... burdaki dogum hıkayelerını hep okurdum acaba derdım bıgun bende yazacakmıyım ve yazıyorumm rabbım yuregı bebek hasratıyle yanıp tutusan herkese nasıp etsın...... biraz uzun oldu ama içimdekıleri dokmek ıstedım....NEHıR NAZIMMM HOŞGELDıN SAGLIKLI VE MUTLU YARINLARA ıNŞALLLAHHH.......

Son düzenleme:
ne kadra guzel ya ..saglıkla buyutrsunuz ıhsallh bebısınızı..duaların ıcın ck sagol bızde cok ıstıyoruz ıhsallh RABBIM bızede bunu yasatır

Rabbım sıze baĞıŞlasın ve hayırlı bır evlat etsın ınŞallah ne mutlu sıze

Allah Nehir Naz a sağlıklı ve hayırlı bir ömür versin. ısteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın. Analı babalı büyüsün inşallah...

Gözünüz aydın..
Dün gibi daha bebeğim olmuyor demeniz..:gitme:
Allahım ne kadar büyük:Saruboceq:
Şansı bahtı bol olsun Meleğinizin:nazar:

canııımmm güzel arkadaşım gözümden yaş gelerek okudum sen ve dinamiss ve diğerleri biliyorsun bizim için umutsunuz ışıksınız
Allah'ım esirgesin seni ve yavrunu

canııımmm güzel arkadaşım gözümden yaş gelerek okudum sen ve dinamiss ve diğerleri biliyorsun bizim için umutsunuz ışıksınız
Allah'ım esirgesin seni ve yavrunu

sagolun arkadslar bılmezmıyım canım ınsallah sızde guzel dogum hıkayelerınızı peylesacaksınız burada.....

umut sevgim ne yaptın bana hıçkırıklara boğuldum sabrın sonu selamet oldu canım
nehir nazımız hoşgeldi sefa geldi bir ömür mutlu mesut olsun annesi babasıyla inş
dediğin gibi şimdi bende aynı korkuları yaşıyorum acaba yaşıyormu kalbi atıyormu diye ve bende bir gün senin gibi buraya doğum hikayemi yazabilecekmiyim diye merak ediyorum ağlamaktan yazamıyorum zaten klavyedeki tuşaları görmüyoruym
allahım banada nasip eder inş canım yavrunla mutlu ve sağlıklı yaşa canım

umut sevgim ne yaptın bana hıçkırıklara boğuldum sabrın sonu selamet oldu canım
nehir nazımız hoşgeldi sefa geldi bir ömür mutlu mesut olsun annesi babasıyla inş
dediğin gibi şimdi bende aynı korkuları yaşıyorum acaba yaşıyormu kalbi atıyormu diye ve bende bir gün senin gibi buraya doğum hikayemi yazabilecekmiyim diye merak ediyorum ağlamaktan yazamıyorum zaten klavyedeki tuşaları görmüyoruym
allahım banada nasip eder inş canım yavrunla mutlu ve sağlıklı yaşa canım

canım benım ınana senı cok ıyı anlıyorum ınsalllah allahın ıznıyle o guzel gun gelecek bende yazına yorum yapacam rabbım yardımcımız olsun yuregını ferah tut olurmu....

hamile olmamın etkisindenmidir nedir bütün doğum hikayelerini okurken ağlıyorum .ama o mutlu sonla sonuçlandığını okuyunca yüzümde hep bir tebessüm oluyor Allah herkese bu özel anı bu mutluluğu ve anne olmak gibi bu yüce duygu yaşatsın inşallah

benim gibi bütün anne adaylarını da Allah kurtarsın diyorum sağlıla mutlulukla bebiişlerini kucaklarına almayı nasip etsin :nazar:

ARKADASLAR NE EVLIYIM NE HAMILEYIM AMA GÖZÜME CARPTI OKUDUM CıDDEN AGLAYARAK OKUDUM RABBIM BEBEGINI VE SENI KORUSUN ARKADASIMopuyorumnanaktan

Back