- 1 Ocak 2022
- 209
- 57
arkadaşlar yazmadan önce çok düşündüm acaba yanlış anlayan olurmu üyeliğim yeni reklam yapıyor sanarmsınız diye bu formu 10 senedir takip ederim ama uyeliğm 1 2 haftadır var infertilite bölümünü takip ediyorum 4 ay önce kuzenimin vasıtası ile bioenerji ve metafizik ile ilginin bi beyle tanıştım 12 yıldır geçmeyen kronik mide bulantılarım vardı psikolojik kaynaklı teşhis yaygın anksiyete ve okb idi ve hat safhada kusma korkusu vardı bende emetofobi diye geçiyor tıpta 12 yıldır toplamda 13 farklı ilaç denedim ama ilaç ismi yazmak yasakmı bilmiyorum ondan ötürü isimleri yazmacağım pendik bölgesinde 3 farklı hastanaeye gittim ayrıca şişli de bi profun özel muayanesine 3 sene gitttim doğru ilacı bulduk dedik ama bulantılarım hala geçmemişti günde 2 3 kere uzun süreli atak şeklinde bulantılarım oldu bu kişi sayesinde 4 aydır bulantılarım tamamen geçti bazı yemeklere ön yargım vardı onlarda geçti eşimin kardeşinin 15 yıldır süre gelen gece uykuda kalkma şiddetli bağırma nöbetleri geçti kaldıki bahsettiğim kişi gece yatak başlığını yer değiştirmiş kişi uykusu esnasında:) bana tavsiye eden kişinn eşinde kronik başağırsı migren vardı ve 45 yaşındaki insan 5 aydır yaşadığımı anladım dedi seanslardan sonra amcamın kızı lahana sarması ve yaprak sarması yediğinde ve bazı gıdalarda aşırı derecede baş ağrısı olurdu o bile geçti alzaimer hastalıgı olan kaynanasının tedavinisi yapıyor şuan her gün valiz toplayan köye gidicem diyen oturduğu yer ist girmek istedği yer doğu karadeniz kadın valiz toplamayı bıraktı teyzemin torunu otizimli 7 8 yaşlarında ve hiç konuşamayan kendine zarar veren ve eline aldığı herşeyi kendi kafasına vuran cocuk 3. seansdan sonra baba anne demeye başlamış bunu bana diyen teyzem cocuğun babası nazar değmesin diye herkesden gizliyor çok sakin diyor daha anlatağcaım çok şey var ama yazsam bitiremem denesem enerjim yetmez kısacası şunu demek istiyorum lütfen ama lütfen karamsar olmayın her derdin bi yerlerde çaresi var aramak bulmak önemli ilaçlarınızı düzenli kulanın ve unutmayınki seratonin hormonu bozulduğu için beyin karamsar ve sağlıklı düşünemiyor bugünlerde geçicek bunu unutmayın RABBİM derdi olan herkese dermanını versin inşallah