- 28 Ocak 2011
- 619
- 325
Teşekkürler liste açılmazsa çevremdekilerden isterim.birde süresi varmı şu kadar vakitte okumalı diye.birde bugüm okudum diyelim yarın bir kısmını daha okuycam desem yine.... Nın dileği için mi demem lazım başında devam etmek için.çok sordum kusura bakmayıncanım listemiz kapalı, önce listeye kayıt olman gerekiyor. sonrasında Besmele çekip, okuduğumuz arkadaşın ismini söylerek şu arkadaşımın dileği için okuyorum diyebilirsin.
1 haftaya listemiz bitiyor, devam edilirse kaydolursun canım. Devam edip etmeyeceğini bilemiyorum, ben bırakacağım liste bitince. Gönüllü birisi çıkarsa liste tekrar devam eder.
listenin altında yazıyoruz zaten hangi günde bitmesi gerektiğini, genellikle 4 günde tamamlamaya çalışıyoruz, bir kişi için başladın mı, hergün .... dileği diye tekrar demene gerek yok, o kişiye tamamlayıncaya kadar okursun.Teşekkürler liste açılmazsa çevremdekilerden isterim.birde süresi varmı şu kadar vakitte okumalı diye.birde bugüm okudum diyelim yarın bir kısmını daha okuycam desem yine.... Nın dileği için mi demem lazım başında devam etmek için.çok sordum kusura bakmayın