Ya Fettah 13284 adet 16. sıradaki arkadaşımız Y yenibidunya için başlıyoruz.
Allah Hepimizin duasını kabul etsin inşallah.
Dua sahibinin niyeti : Ben 5 yıllık evliyim . Bi cok tedavi gördüm en son 2 tüp bebek yaptırdım ve negatif sonuç aldım. Rabbimdem hayırlı sağlıklı evlat istiyorum inşallah. Bana böyle dua ederseniz çok sevinirim. Rabbim kimsenin kucağıni boş boynunu bükük yuvasını cocuksuz birakmasin. Hepinizden şimdiden Allah razi olsun.
tubatesbih ..................13284 - D Debusi ........................13284 OKUDU
ftemiz ........................ 13284 OKUDU askiminaskiyim ............13284 OKUDU EsEs50 ........................13284 OKUDU - @farmasi .......................13284 OKUDU
- A ay__060 ......................13284 OKUDU
damla_22 ...................13284 OKUDU - @whitepearll.............. ...13284 OKUDU
tolin ............................13284 OKUDU ozgecan19 ..................13284 redvelvetcake .............13284 OKUDU - M mlkem ........................13284 Okundu
- N NhrAda .......................13284
mirac75 .......................13284 OKUDU - Y yenibidunya ...............13284+9
- D DEBUSE ....................13284 OKUDU
suleeeem .....................13284 OKUDU
Son okuma günü 16 haziran SALI
Amin canım benim Allah in izni ile hepimiz bi gün annelik duygusunu tadicaz inşallah. Sen neyapiyosun canm Tekrar düşünüyorsunolucak inşallah canim Rabbim tez vakitte saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallahhhhhh cümleten isteyen herkese bool bollll bebeisler.....
inşallah canimAmin canım benim Allah in izni ile hepimiz bi gün annelik duygusunu tadicaz inşallah. Sen neyapiyosun canm Tekrar düşünüyorsun
Allah tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah bebişlerinizi kızlarr. Mübarek ayların yüzü suyu hürmetine inşallah çok bekletmez Rabbim.inşallah canim
ben elbette dusunuom hatta bazen cabuk geçsin zaman diorum temmuz 2 randevum var
dondurulmuşlarla yola devam inşallah
inşallah bu sefer buz bebislerim beni simsicak isitirlar simsiki tutunurlar
sende cok bekleme hemen ugras bu isler beklemeye gelmioo canikom
amminnnnn canim benim inşallahhhhAllah tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah bebişlerinizi kızlarr. Mübarek ayların yüzü suyu hürmetine inşallah çok bekletmez Rabbim.
canım listemiz kapalı, 1 hafta sonra biter sanırım bu liste, yenisine devam edilirse girersin. o yüzden arada sırada gir bak listemiz bitmiş mi diye, devam edilirse katılırsın.Kadınlar kulübüne yeni girdim. Dualarımız seninle linkinin altındaki tüm sayfalara giriyorum. Ramazanı Şerifin hayrına dualarımız kabul olur inşallah. Adetliyim. Ama bildiğim kadarı ile adetli okulanabiliyor. Adetli iken okuyabilir miyim. Abdest alma gerekir mi ? Nasıl katılabilirim. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
nasıl yani, kendi dileğini senin sıran gelince listeyi düzenleyen arkadaş sana sorar, sen de söylersin, buraya yazarlar.Peki tşk ederim.
Kendi dileğim için ne yapma gerekiyor peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?