Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okumak isteyen arkadaşlar için hatim topikleride var isteyen onlara katılıp cüz alarak okuyabiliyor...Birçok arkadaşımız Kurandan ayetler paylaşıyorlar bu listede Ya Fettah esması okuyoruz ...birbirimize destek olarak hiç tanımadığımız arkadaşlardan dua alıyoruz...Şahsen benim için dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim...Bakıyorumda Kuran okumak dışında her şey tavsiye ediliyor. Müslüman olduğumuza göre birazda Kurandan bahsetsek olmaz mı?
Hatim okuyan arkadaşlar ne okuduğunu bilerek okusa daha iyi olmaz mı? Soruyorum hatim okuyanlara bırakın okuduklarını bilmeyi daha fatiha suresinin anlamını bile söyleyebilen çıkmıyor. Halbuki isteyen herkes bütün meal tefsirlere kolayca ulaşabilir.okumak isteyen arkadaşlar için hatim topikleride var isteyen onlara katılıp cüz alarak okuyabiliyor...Birçok arkadaşımız Kurandan ayetler paylaşıyorlar bu listede Ya Fettah esması okuyoruz ...birbirimize destek olarak hiç tanımadığımız arkadaşlardan dua alıyoruz...Şahsen benim için dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim...
Herkes dilediğini yapmakta özgür isteyen istediği duayı ,meali okuyabilir ...Tabikii...Tavsiyelerin için teşekkür ederiz...Hatim okuyan arkadaşlar ne okuduğunu bilerek okusa daha iyi olmaz mı? Soruyorum hatim okuyanlara bırakın okuduklarını bilmeyi daha fatiha suresinin anlamını bile söyleyebilen çıkmıyor. Halbuki isteyen herkes bütün meal tefsirlere kolayca ulaşabilir.
Teyzeye Rabbim acil şifalar versin canımKizlar kesin kaç gün oldu simdi,annem pazartesi ameliyata girecek siradaki arkadaşa baslarim ama bittiğini yazamamhaberiniz olsun
Sağol Allah razi olsun cnm ,Teyzeye Rabbim acil şifalar versin canım
Pardon ama siz diğer dua topigindede olumsuz şeyler yazmışsınız burdakiler iyi niyetiyle birbirine dua ediyor sayı yada duanin ne olduğu önemli olmayabilir zaten burda onemli olan niyet bu şekilde herkes birbirine dua alıyor ve bi çok kişinin duasında ismi geçiyor burada amaç Allah in isimlerini zikrederek dua etmek herkes evinde ibadetin de yapar kuran ini da okur bunu sorgulamak kimseye düşmezz. Eğer iyi niyetliyseniz sizde bi topik açıp duaların meallarını âyet ve hadisleri paylaşıp bilmeyenlerin ogrenmesine vesile olun ve böylece sevaba girinBakıyorumda Kuran okumak dışında her şey tavsiye ediliyor. Müslüman olduğumuza göre birazda Kurandan bahsetsek olmaz mı?
Kardesim sen buraya birdaha dusunceni yazma... kalbini kircam birdaha yazarsan... ayip senin yaptiginnn...Bakıyorumda Kuran okumak dışında her şey tavsiye ediliyor. Müslüman olduğumuza göre birazda Kurandan bahsetsek olmaz mı?