Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlarım küçük kaza gecirdim size listeye alındığımi unuttum hakkınızi helal edin nolur diğer topic deki dua kardeşlerim burda olan redvelvetcake beni bilir hiç böyle yapmazdm yine isterseniz aranizda olurum yada eksik duaniz olursa mesaj atarsaniz okuyup telafi etmek isterim hakkınızı helal edin zor günler geçiriyorum Özür diliyorum hepinizden
devam etmek istiyorsan listeye alayım ama unutma lütfen.
benden yana helal olsun canım, tekrar çok geçmiş olsun.
Unutmam canim evdeyim okurum zaten alırsanız cok sevinirim istediginiz sayiyi okurum gözümden dolayi evden çıkamıyorum dersaneye gidemiyorum zaten faydam olsun size alırsanız sevinirimdevam etmek istiyorsan listeye alayım ama unutma lütfen.
benden yana helal olsun canım, tekrar çok geçmiş olsun.
Allah razı olsun buna şükür yani zor zamanlar geçirdim ama her an her şey olabilir Rabbim beterinden saklasin bizi cumlemizi inşallahsuulem geçmiş olsun hakkım helal olsun elbette ,heren herkese olabilir allah korusun
BENİMDE BOZULDU.. OFFF BİR TANE ALMAM LAZIM ÇOK ZOR OLUYO.ben başka bir dua daha okuyorum.. hem de zikirmatik yere düşüp kırıldı 1 hafta ol du aklımdan parmaklarımla sayıp yazıyourm ama bana da süre uzun geldi. diğer arkadaşların fikirlerini alıp bir değerlendirme yapsak
zikirmatiksiz çok zor olur, bence de almışken 2-3 tane alın. bizim buralarda 1,5 tl.BENİMDE BOZULDU.. OFFF BİR TANE ALMAM LAZIM ÇOK ZOR OLUYO.
zikirmatiksiz çok zor olur, bence de almışken 2-3 tane alın. bizim buralarda 1,5 tl.
topikten atılmış dediler. fazla üyelik aldığı için.Selam cnm konu sahibi naz yokmu? Ulasamiyorumda profiline