• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucize??

Littlesmiless

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
15
1
1
34
Merhaba kizlar ve beyler..size bi Sorum. Simdi ben 2 senedir mutsuzluk icindeyim. Kilo aldim, cenem kilandi (zaten bi kac tane vardi ama hic dagilmiyldu simdi dokunamiyorum hem dagiliyo hem sivilce yapiyo) ve cilt sorunlarim olmaya basladi. Inan lisede bu kadar cilt sorunu olmadi. Herneyse, sizce kilo vermis olsam - saglikli beslenerek- benim cilt, cenemde ki tuy azalir mi veya gider mi??:/ sizce motivezyon icin neyi aklimda tutmaliyim? Ve saglikli besmenle tavsiyeniz var mi??? Bu ara yurt disinda yasadigim icin yazim degisik olabilir...tsklr!

Not: inanin cene tuysunu daha dert ediyom kilodan cilt den...ama hepsi birden olunca dunya dar geliyo :( PCOS icin gittim bise cikmadi ama yine gidicem ikince fikir icin...

merhaba kilo alman hormonlarına bağlı ise tüylenme ortaya çıkar yoksa çok cikolata yiyince çenede tüy çıkmaz :D cilt tamam yağ oranı arttığında yağlanmaya bağlı sivilcen olabilir ama belirli bölgelerde her yerde değilse. Beslenmen düzene girerse yağ oranını düzene sokabilirsen cildin düzelebilir ancak tüy sorunun için hormon testi yaptırman gerekir hormonlarında farklılaşma var onu düzeltmeden de lazere gideyim deme sonuç alamassın

merhaba kilo alman hormonlarına bağlı ise tüylenme ortaya çıkar yoksa çok cikolata yiyince çenede tüy çıkmaz :KK70: cilt tamam yağ oranı arttığında yağlanmaya bağlı sivilcen olabilir ama belirli bölgelerde her yerde değilse. Beslenmen düzene girerse yağ oranını düzene sokabilirsen cildin düzelebilir ancak tüy sorunun için hormon testi yaptırman gerekir hormonlarında farklılaşma var onu düzeltmeden de lazere gideyim deme sonuç alamassın

Zaten jilet kulanmak istemedigim icin laser istemiyom. Yaparsam igne epilesyob belkit. Sadece cesaret gerek. Millet iyi cesaret ediyo yaa ben hapdan bile supe duyom:))

Back