• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucize kilo alma iksiri

6-7ayda sadece 1,5şişe kulanırsan tabiki bi işe yaramaz,zaten günde 3kere içilen bir şurup bu sen 6ayda 1,5şişe içmişsin içmedim de daha doğru

valla bitanem uyku yapıyor ilk 15-20gün ama sonra vucüd buna alışıyor emin ol ,ben nerdeyse iş yerinde uyuyacaktım ama sonra gitgide etkilememeye başladı

evet canım doktor bana demişti günde 3kere hergün içmen lazım yoksa hiçbir işine yaramaz birgün bile ara vermek yok demişti

valla ben 3-3,5 en fazla 4ay kullandım,3ayda istediğim kiloya ulaştım sonra 20gün- 1ay daha kullandım ve bıraktım üstüne 3sene dolacak eskiye hiç dönmedim belkide benim bünyeme gerçekten yaradı bilmiyorum artık

dedimya ben 3sene oldu kilo kaybetmedim belki bünyedendir,ara ara midem kötü olduğu zamanlarda kullandım 2-3gün bulantılarımı bile kesiyordu valla

yoksa neler denedim neler gece saatimi kurardım kalkıp yemek tatlı makarna felan yerdim,
dünya kadfar karışım dünya kadar şifalı ilaç içtim,

balık yağları içtim,arı sütü polen multivitamin hiç bişey bende sonuç vermemişti

KIZLAR,
ben 3-4 gündür bu konuyu okuyorum internetten düzenli kullanmadım ona rağmen kilo aldım diyorlar. üstelikte bırakınca tekrar eskiye dönmedim diyor herkes. elbette dönmüş olanlar vardır . ama iyice okuyun bütün forumları kullananların nerdeyse % 95 asla kilo alamayan ben aldım diyor. benim anladığım kadarıyla ne kadar alacağımıza kendimiz karar verebiliyoruz yani baktık yeterli alıyoruz azaltılabiliyor öyle kontrolsüz bir şeyde değil.bundan iyi ne olabilir ki.tadı bile iyi. yani bir sihir var bundan iyisi. saatlerce tıka basa yemek yok aylarca beklenecek kürler yok.....vs vs ben şunu farkettım kı kilo çok verince , vücut zayıflayınca kaslarımız çok güçsüzleşiyor evde hafıf hafıf kültür fizik hareketleri yapmak gerekiyor güzel bir vücut için.hem bu ilaç kiloyu aldırmıyor kiloyu almamıza neden oluyor ne şekilde kilo alacağımızı da biz belirliyoruz. sen acıkınca ister hamur ye durmadan istersen sağlıklı beslen bu ilaç sadece yediriyor. kolay yememize yardımcı oluyor.....

ben deneyeceğim sonuna kadar 42 kilo olmuşum resmen. korkunç........! önceden bırakın erkekleri kadınlar gözünü alamazdı benden şimdi koridordan geçerken aynaya ters dönerek geçiyorum.kendimi bile görmek istemiyrum. göğüsler dümdüz oldu vücut resmen gitti.kendimi kötü hissediyorum gerçekten....sadece ölçüyü bilmiyrum o yüzden yatarken içiyorum 3 gündür.ben az az başlamayı seçtim ki bünyem kabul etsin diye

Trimetabol bu da bir şurup ben içmeye başladığım andan aşırı iştahlı oldum yani herşey yiyorum bir saatden bir birşey yemek istiyorum denedim çok işe yaradı yani gözle görünür şekilde herkes fark etti kilo aldığımı ancak yemek düzenine dikkat etmek gerekir bugün bu saatde yarın başka saatde bi de ilaç düzensiz kullanınca işe yaramıyor ama gerçekten denemenizi tavsiye ederim

Back