- Konu Sahibi berfinbilgen
-
valla kızlar ben vakti zamanında 48kiloydum boyumda 1,70 yapmadığım şey kalmamıştı ,tam 4sene kilo almaya çalıştım ama olmuyordu artık psikolojim bozulmuştu veeeeeeee
praktenle tanıştım şurup ama bana tam 3,5ayda 9kilo aldırmıştı 57olmuştum,
şimdi herkese tavsiye ediyorum ama 6ay boyunca çok çok düzenli içtim 1gün bile bırakmadım
biz bu konuyu diğer topicte baya konuşmuştuk. prakten birde acayip uyku yapmasa gerçekten işe yarıyor. bende denedim 10 günde 3 kilo almıştım. ama başka bişey olmalı yaa uyku yapmayan, iştah açan, dolgun bi vücuda sahip olduran -tatlicadiarzu-valla kızlar ben vakti zamanında 48kiloydum boyumda 1,70 yapmadığım şey kalmamıştı ,tam 4sene kilo almaya çalıştım ama olmuyordu artık psikolojim bozulmuştu veeeeeeee
praktenle tanıştım şurup ama bana tam 3,5ayda 9kilo aldırmıştı 57olmuştum,
şimdi herkese tavsiye ediyorum ama 6ay boyunca çok çok düzenli içtim 1gün bile bırakmadım
prakten iştah aciyo bebişimBENDE PRAKTEN DENEDEİM AMA DÜZENLİ İÇMEDİM ve kısa süreli kullandım..iştahımı açtığını hissetmedim ben acıkçası,uykuda yapmadı bende...1.68 boyundayım ve 47 -48 kg arasıyım..zaman zaman 46 bile oluyorumben doğumdan sonra böyle oldum kızlar..gçğüslerim bile 85 bedenden 80 bedene düştü ve kilo alamaz oldum doğum yapalı 3 yıl oldu, kilo almam zorlaştı...
1,5 şişe prakten içtim
nerdeyse 6-7 ay kullandım
sonuc; hala 48-49-50 arası anam bünye gamyoncuiremsu
hatta 50yi gördüğümde bayram ediyorum :Saruboceq:
valla bitanem uyku yapıyor ilk 15-20gün ama sonra vucüd buna alışıyor emin ol ,ben nerdeyse iş yerinde uyuyacaktım ama sonra gitgide etkilememeye başladıbiz bu konuyu diğer topicte baya konuşmuştuk. prakten birde acayip uyku yapmasa gerçekten işe yarıyor. bende denedim 10 günde 3 kilo almıştım. ama başka bişey olmalı yaa uyku yapmayan, iştah açan, dolgun bi vücuda sahip olduran -tatlicadiarzu-
BENDE PRAKTEN DENEDEİM AMA DÜZENLİ İÇMEDİM ve kısa süreli kullandım..iştahımı açtığını hissetmedim ben acıkçası,uykuda yapmadı bende...1.68 boyundayım ve 47 -48 kg arasıyım..zaman zaman 46 bile oluyorumben doğumdan sonra böyle oldum kızlar..gçğüslerim bile 85 bedenden 80 bedene düştü ve kilo alamaz oldum doğum yapalı 3 yıl oldu, kilo almam zorlaştı...
praktene gelınce evet aldırıyor ama kullandıgın surece bıraktıgın anda ıstah gerı gıdıyor yanı kalıcı cozum degıl
prakten iştah aciyo bebişim
hatta kullandıgım donemde 2-3 kilo da aldım ama biraktigim an eskiye dondum
ehh yani sadece yan etkisi iştah acmak olan bi ilacı içmek de çok mantıklı gelmiyo gamyoncuiremsu
6-7ayda sadece 1,5şişe kulanırsan tabiki bi işe yaramaz,zaten günde 3kere içilen bir şurup bu sen 6ayda 1,5şişe içmişsin içmedim de daha doğru
günde kac kere iciyorsun bide icine yumurta katmadan olmazmi
hAziran 26 da başLadım bu Şurubu iÇmeye ki o da düzenLi diiL 30 temmuz tartıldım 65 Olmuşum hatta iNanamadım 3 kere tartıLdım yaNi düzenLi iÇmememe Ragmen 10 kiLo aLmısım 23 yıLda aLamadıĞımı 1 ayda aLdım yaa hem Cok mutLuyum Cok da SaskıNım ha iLacı kuLLanırken düzenLi beSlenmeye de cok Önem verdim kahvaLtıdan yarıM saat soNra ceviz fındıK yedim SürekLi keSinLikLe Çok iŞe yarıyO deNeyin bi de yemeKden sOnra yattım hareket etMedim Ne dereCe sağLıkLı biLemiorum ama beN iStediĞimi aLdım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?