1,5 şişe prakten içtim
nerdeyse 6-7 ay kullandım
sonuc; hala 48-49-50 arası anam bünye gamyoncuiremsu
hatta 50yi gördüğümde bayram ediyorum :Saruboceq:
6-7ayda sadece 1,5şişe kulanırsan tabiki bi işe yaramaz,zaten günde 3kere içilen bir şurup bu sen 6ayda 1,5şişe içmişsin içmedim de daha doğru
biz bu konuyu diğer topicte baya konuşmuştuk. prakten birde acayip uyku yapmasa gerçekten işe yarıyor. bende denedim 10 günde 3 kilo almıştım. ama başka bişey olmalı yaa uyku yapmayan, iştah açan, dolgun bi vücuda sahip olduran -tatlicadiarzu-
valla bitanem uyku yapıyor ilk 15-20gün ama sonra vucüd buna alışıyor emin ol ,ben nerdeyse iş yerinde uyuyacaktım ama sonra gitgide etkilememeye başladı
BENDE PRAKTEN DENEDEİM AMA DÜZENLİ İÇMEDİM ve kısa süreli kullandım..iştahımı açtığını hissetmedim ben acıkçası,uykuda yapmadı bende...1.68 boyundayım ve 47 -48 kg arasıyım..zaman zaman 46 bile oluyorum ben doğumdan sonra böyle oldum kızlar..gçğüslerim bile 85 bedenden 80 bedene düştü ve kilo alamaz oldum doğum yapalı 3 yıl oldu, kilo almam zorlaştı...
evet canım doktor bana demişti günde 3kere hergün içmen lazım yoksa hiçbir işine yaramaz birgün bile ara vermek yok demişti
praktene gelınce evet aldırıyor ama kullandıgın surece bıraktıgın anda ıstah gerı gıdıyor yanı kalıcı cozum degıl
valla ben 3-3,5 en fazla 4ay kullandım,3ayda istediğim kiloya ulaştım sonra 20gün- 1ay daha kullandım ve bıraktım üstüne 3sene dolacak eskiye hiç dönmedim belkide benim bünyeme gerçekten yaradı bilmiyorum artık
prakten iştah aciyo bebişim
hatta kullandıgım donemde 2-3 kilo da aldım ama biraktigim an eskiye dondum
ehh yani sadece yan etkisi iştah acmak olan bi ilacı içmek de çok mantıklı gelmiyo gamyoncuiremsu
dedimya ben 3sene oldu kilo kaybetmedim belki bünyedendir,ara ara midem kötü olduğu zamanlarda kullandım 2-3gün bulantılarımı bile kesiyordu valla
yoksa neler denedim neler gece saatimi kurardım kalkıp yemek tatlı makarna felan yerdim,
dünya kadfar karışım dünya kadar şifalı ilaç içtim,
balık yağları içtim,arı sütü polen multivitamin hiç bişey bende sonuç vermemişti