Amin! Çok teşekkür ederim. Bunu okuyan, isteyen, dileyen herkesin Allah yanında olsun inşallah. Her şeyin bir vakti var gerçekten. Bakınca gerçekten her anlamda uygun zamanda bu pozitif haberi aldığımıza inanıyorum.Tebrik ediyorum çok sevindim adıniza.İnsaallah süreciniz çok güzel geçer.Rabbim dualarınızı kabul etmiş tamamına erdirsin inşaallah ve isteyen herkese bu sevinci,mucizeyi yaşatsın
Merhaba, çok teşekkürler.Maşallah öok güzel bir mutlu son
Acaba hatırlıyomusunuz yada tahlilleriniz varmı
Baş anormalisi varmıydı spermlerde ?
Kaan Bey bize Trental ve Klomen isimli ilaçları verdi. Ama tabi bunlar ilaç yani kişiden kişiye değişir. Ayrıca eşim Koenzim Q10 kullanıyordu ek olarak. Ona devam etmemizi önerdi.ve kaan hoca size hangi ilaçları vermişti ?
q10 bende alıcam hangş markanın almıştınız acaba ?Kaan Bey bize Trental ve Klomen isimli ilaçları verdi. Ama tabi bunlar ilaç yani kişiden kişiye değişir. Ayrıca eşim Koenzim Q10 kullanıyordu ek olarak. Ona devam etmemizi önerdi.
Koenzim markası Ocean. Sayı iyiyse morfoloji çok önemli değil diyor çoğu doktor. Tabi bu durum doktorların yorumuna göre de değişiyor. Umarım sizin de düzelir değerleriniz. Koenzim Q10 yeni hücre oluşumunda son derece başarılı diye okudum ben hep. O nedenle onu kullanmamız da işe yaradı diye düşünüyorum.q10 bende alıcam hangş markanın almıştınız acaba ?
klomen i zaten bilmeden kullandırmam hormon ilacı
bizimde sayı hız iyi
morfoloji berbat 1 ve tümü baş anormalisi
bizede doktor takılma morfolojiye dedi profesördüKoenzim markası Ocean. Sayı iyiyse morfoloji çok önemli değil diyor çoğu doktor. Tabi bu durum doktorların yorumuna göre de değişiyor. Umarım sizin de düzelir değerleriniz. Koenzim Q10 yeni hücre oluşumunda son derece başarılı diye okudum ben hep. O nedenle onu kullanmamız da işe yaradı diye düşünüyorum.