umudumuzu kaybetmeyin kızlar bende sizin gibi buralarda hep okudum araştırdım ve bugün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim, benim hikayem 2 sene önce başladı evlendik 1 sene bekledik çocuk olmayınca doktora gittik bende bir problem yoktu eşimden test istediler ilk testte 3-5 adet sperm çıktı doktor tüp bebekte bile çok zor dedi sonra başka bir doktora gittik orada test yapıldı ml 5 milyon toplamda 10 milyon ileri hareket %8 morfoloji 1 di ileri derece de varikosel vardı doktor ameliyat dedi olduk 3 ay sonra tekrar test oldu ml 11 milyon toplamda 33 milyon ileri hareket %18 morfoloji 1 aradan 3 ay daha geçti tekrar test te gittik bu sefer ml 15 milyon toplamda 45 milyon ileri hareket %21 morfoloji 1 çıktı arada 3 ay geçti ve ameliyatın üzerinden 1 yıl geçmişti Çocuk yoktu başka bir Profesöre gittik bu değerlerle çoktan hamilelik olması gerek dedi eşimi tekrar muayene etti varikoselin devam ediyor dedi tekrar sperm testi istedi sonuçlar bizi yıkmıştı ml 5 milyon toplamda 12 milyon ileri hareket % sıfır morfoloji 1 böyle olunca 3 ay sonra tekrar ameliyat olmaya karar verdik herşeyi kafamızdan çıkarmıştık sonuçlar iyiye gittiği halde çocuk olmuyodu bu şekilde kesin olmaz diye kafamızda bitirmiştik çocuk meselesini zaten 2 senedir olmuyordu değerler düşükken birde varikosel nüks etmişken hiç olmaz diye kafamızdan çıkarmıştık çocuk meselesini , ilaçta kullandık bal propolis keçi boynuzu aklınıza ne gelirse olmadı eşim yarın ameliyat olacaktı bugün test yaptım çift çizgi çıktı silikti 2. Çizgi eşimi eczaneye yolladım daha iyi bir test aldı geldi bu sefer çift çizgiydi doğru hastahaneye gittik orada da pozitif çıktı allah sizlere de yaşatsın umut olsun diye yazıyorum asla pes etmeyin bana da dua edin kızlar inşallahSağlıklı bi gebeliğim olur