• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Mucize gibi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

pekbaykal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2019
37
24
3
39
umudumuzu kaybetmeyin kızlar bende sizin gibi buralarda hep okudum araştırdım ve bugün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim, benim hikayem 2 sene önce başladı evlendik 1 sene bekledik çocuk olmayınca doktora gittik bende bir problem yoktu eşimden test istediler ilk testte 3-5 adet sperm çıktı doktor tüp bebekte bile çok zor dedi sonra başka bir doktora gittik orada test yapıldı ml 5 milyon toplamda 10 milyon ileri hareket %8 morfoloji 1 di ileri derece de varikosel vardı doktor ameliyat dedi olduk 3 ay sonra tekrar test oldu ml 11 milyon toplamda 33 milyon ileri hareket %18 morfoloji 1 aradan 3 ay daha geçti tekrar test te gittik bu sefer ml 15 milyon toplamda 45 milyon ileri hareket %21 morfoloji 1 çıktı arada 3 ay geçti ve ameliyatın üzerinden 1 yıl geçmişti Çocuk yoktu başka bir Profesöre gittik bu değerlerle çoktan hamilelik olması gerek dedi eşimi tekrar muayene etti varikoselin devam ediyor dedi tekrar sperm testi istedi sonuçlar bizi yıkmıştı ml 5 milyon toplamda 12 milyon ileri hareket % sıfır morfoloji 1 böyle olunca 3 ay sonra tekrar ameliyat olmaya karar verdik herşeyi kafamızdan çıkarmıştık sonuçlar iyiye gittiği halde çocuk olmuyodu bu şekilde kesin olmaz diye kafamızda bitirmiştik çocuk meselesini zaten 2 senedir olmuyordu değerler düşükken birde varikosel nüks etmişken hiç olmaz diye kafamızdan çıkarmıştık çocuk meselesini , ilaçta kullandık bal propolis keçi boynuzu aklınıza ne gelirse olmadı eşim yarın ameliyat olacaktı bugün test yaptım çift çizgi çıktı silikti 2. Çizgi eşimi eczaneye yolladım daha iyi bir test aldı geldi bu sefer çift çizgiydi doğru hastahaneye gittik orada da pozitif çıktı allah sizlere de yaşatsın umut olsun diye yazıyorum asla pes etmeyin bana da dua edin kızlar inşallahSağlıklı bi gebeliğim olur

umudumuzu kaybetmeyin kızlar bende sizin gibi buralarda hep okudum araştırdım ve bugün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim, benim hikayem 2 sene önce başladı evlendik 1 sene bekledik çocuk olmayınca doktora gittik bende bir problem yoktu eşimden test istediler ilk testte 3-5 adet sperm çıktı doktor tüp bebekte bile çok zor dedi sonra başka bir doktora gittik orada test yapıldı ml 5 milyon toplamda 10 milyon ileri hareket %8 morfoloji 1 di ileri derece de varikosel vardı doktor ameliyat dedi olduk 3 ay sonra tekrar test oldu ml 11 milyon toplamda 33 milyon ileri hareket %18 morfoloji 1 aradan 3 ay daha geçti tekrar test te gittik bu sefer ml 15 milyon toplamda 45 milyon ileri hareket %21 morfoloji 1 çıktı arada 3 ay geçti ve ameliyatın üzerinden 1 yıl geçmişti Çocuk yoktu başka bir Profesöre gittik bu değerlerle çoktan hamilelik olması gerek dedi eşimi tekrar muayene etti varikoselin devam ediyor dedi tekrar sperm testi istedi sonuçlar bizi yıkmıştı ml 5 milyon toplamda 12 milyon ileri hareket % sıfır morfoloji 1 böyle olunca 3 ay sonra tekrar ameliyat olmaya karar verdik herşeyi kafamızdan çıkarmıştık sonuçlar iyiye gittiği halde çocuk olmuyodu bu şekilde kesin olmaz diye kafamızda bitirmiştik çocuk meselesini zaten 2 senedir olmuyordu değerler düşükken birde varikosel nüks etmişken hiç olmaz diye kafamızdan çıkarmıştık çocuk meselesini , ilaçta kullandık bal propolis keçi boynuzu aklınıza ne gelirse olmadı eşim yarın ameliyat olacaktı bugün test yaptım çift çizgi çıktı silikti 2. Çizgi eşimi eczaneye yolladım daha iyi bir test aldı geldi bu sefer çift çizgiydi doğru hastahaneye gittik orada da pozitif çıktı allah sizlere de yaşatsın umut olsun diye yazıyorum asla pes etmeyin bana da dua edin kızlar inşallahSağlıklı bi gebeliğim olur

ayyyyy cok ama cok tebrik ederimmmmm cok sevindim senin adina.. Rabbime sukur ler olsun ne guzel bir haber insallah sag salim alirsiniz kucaginiza.. :KK66:

bizim böyle bir sorunumuz yokda esimin bir akrabasinda bir rahatsizlik vardi bende onun hikayesini paylasmis olayim bu vesile ile :))

esimin bir akrabasi erkek kendisinin birturlu cocugu olmuyordu yani herseyi yapip deniyordu senelerce .. kendisi ilk evliglinde cok istedi olmadi hatta söyle ilginc bir durum da oldu esinin adi halise aslinda bunlar arab benim esimde arab ondan ben turkceye cevirdim ismi neyse simdi adm bu haliseyle bosandi cocuk olmayinca kadin dayanamadi istemedi bosandi daha dogrusu kadin para istemis cocuk yoksa bari bana ozel seyler al biseyler yap gibisinden e admda kariisni cok sveiyormus elinden geldigince memnun etmeye calismis ama yetisemiyor tabi zor mecbur ayrilmislar .. neyse ikinci evlilik yapiyor ve bu esinin adi da halise tevafuka bak kki bambaska kadin ama isim ayni neyse kadina evlenmeden diyorki bak benim cocugum olmuyor diyor oda diyorki benim icin sorun degil ama evlendikten sonra bir ev alip ustune yapmasini istiyor kadin demiski sen bana cocuk veremiyorsun bari bir ev al bana bir faydan olsun der gibi sart kosmus admain gucu yok tabi yine bosanmis.. simdi dikkat :)) adam yine biriyle tanisiyor kadinin ismi yine halise baska bir kadin ama isim 3.kez ayni saka gibi yaa :) neyse kadin kabul ediyor sorun degil diyor Rabbim ne isterse o olur dercesine evlenmisler 1 sene mi ne gecmeden karisi hamile kalmis Rabbim onlarada nasib etmis sonunda.. suanda iki kizlari var cok sukur ve olaya bakarsaniz Allah ona diger maddiyatci kadinlardan degil Allaha teslim olmus bir kadindan cocuk verdi demekki hayirli degilmis ondan olmamis..

Bencede kimse umudunu kaybetmesin Rabbim herkese en kisa zamanda nasib etsin insaAllah :)))

Bu arada seni tebrik ediyorum esine olan destegini eksik etmemissin.. Kutluyorum ikinzii :)

Teşekkür ederim canım allah herkese yaşasın bu mutluluğu İnan ki 2 sene bekledik bıkmıştık çocuk sormalarından , ne hikmetse bütün tedaviyi bıraktık eşimde varikosel sorunu devam ediyordu ne ilaç nede bitkisel ürün hiç birşey kullanmadık son 6 aydan beri eşime sigarayı bıraktıramadım sigarayı içmez resmen yerdi Yediğine de hiç dikkat etmezdi , ben herşeyi kafamızdan çıkarmamıza bağlıyorum çok şükür rabbim ol dedi oldu

Teşekkür ederim canım allah herkese yaşasın bu mutluluğu İnan ki 2 sene bekledik bıkmıştık çocuk sormalarından , ne hikmetse bütün tedaviyi bıraktık eşimde varikosel sorunu devam ediyordu ne ilaç nede bitkisel ürün hiç birşey kullanmadık son 6 aydan beri eşime sigarayı bıraktıramadım sigarayı içmez resmen yerdi Yediğine de hiç dikkat etmezdi , ben herşeyi kafamızdan çıkarmamıza bağlıyorum çok şükür rabbim ol dedi oldu
dogrudur vallaha.. bosver o cocuk soranlari hatta senin yerinde olsam slyelemem bebek bir 3 aylik filan olsun.. nazar filan degmesin insallah canim.. Hayirlisi hakkinzda Rabbim esirgesin :)

Tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.En son aylarda neler yapmistiniz herhangi bir bitkisel destek aldınız mı acaba?

Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah. Bize de dua edin bu mucizeyi bize de nasip etsin rabbim

Back