Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım cok sevindim senın adına bende bır yıllık evliyim pko hastalığım var tedavi görüyorum çatlatma iğnesi yaptırdım inş 10 gun ıçınde hamıle olup olmadığımı öğrenecegım inş bende senin gibi bu sevinci yaşayabılırım Allah tum bebek isteyenlere nasıp etsin inşşş
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım bende 6 hafta 6 günlük hamileyim acayip mutluyum dün kontrole gittik kalp atışlarını gördük mucizevi birşey allahım isteyen herkeze nasip etsin inş
mide bulantın ne durumda canım, ben mahvoldum mafoldumben
canım bnde pkoluyum ve 6 gün önce hamile olduğumu öğrendim hiç bir zaman umudumuzu yitirmemeyi bir kez daha öğrendim.hayırlı olsun.canım kadınlar kulübü,
canım kızlar..
Ne kadar mutluyum anlatamam.. Bundan iki gün önce hamile olduğumu öğrendim..
5 haftalık ve 3 günlüktü öğrendiğimde.. Ilk öğrendiğimde nassı tepki vereceğimi bilemedim.. Sadece ağladım.. Evlendiğimizin ilk 1,5 yılı korunduk.. Insanlar ne kadar korunursan o kadar
beklemelisin dediler.. Doktora gittiim polistik over var dedi, annem çocuğun olsun walla 2 ay oruç tutucam dedi.. Herkesler dedi de dedi.. Bende inanmıştım artık çok uzun bir süre bekleyeceğime.. Doktora gittim yeni yakın zamanda.. çok iyi bir doktordu saolsun ve bundan sonrada onunla devam etmek istiyorum bu süreçte.. Kan, hormon, her bir tahlili istedi benden ve eşimden de istedikleri vardı. Sonuçları göstermeye gittiğimde ikimiznde hiç bir şeyinin olmadığını öğrendim..
.....ve inanılmaz rahatlamaıştım artık.. Amaaan canım nasıl olsa ikimizde de porblem yok illaki olur diye kendimi rahat bıraktım.. Birde burda öğrendiğim bir yöntemi uyguladım etkisi oldumu bilmiyorum ama muhakkak vardır diye düşünüyorum.. Korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra mucize gerçekleşti rabbime şükürler olsun,darısı tüm isteyenlere olsun inşallah..
Umudunuzu, inancınızı yitirmeyin canlar.. Rabbim sizlerle olsun.. :saruboceq: