Mucize Gerçekleşti Sonunda....

modemo

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
776
3
316
İstanbul
Canım Kadınlar Kulübü,

Canım Kızlar..

Ne kadar mutluyum anlatamam.. Bundan iki gün önce hamile olduğumu öğrendim..
5 haftalık ve 3 günlüktü öğrendiğimde.. İlk öğrendiğimde nassı tepki vereceğimi bilemedim.. sadece ağladım.. evlendiğimizin ilk 1,5 yılı korunduk.. insanlar ne kadar korunursan o kadar
beklemelisin dediler.. doktora gittiim polistik over var dedi, annem çocuğun olsun walla 2 ay oruç tutucam dedi.. herkesler dedi de dedi.. bende inanmıştım artık çok uzun bir süre bekleyeceğime.. doktora gittim yeni yakın zamanda.. çok iyi bir doktordu saolsun ve bundan sonrada onunla devam etmek istiyorum bu süreçte.. kan, hormon, her bir tahlili istedi benden ve eşimden de istedikleri vardı. sonuçları göstermeye gittiğimde ikimiznde hiç bir şeyinin olmadığını öğrendim..

.....Ve inanılmaz rahatlamaıştım artık.. amaaan canım nasıl olsa ikimizde de porblem yok illaki olur diye kendimi rahat bıraktım.. birde burda öğrendiğim bir yöntemi uyguladım etkisi oldumu bilmiyorum ama muhakkak vardır diye düşünüyorum.. korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra mucize gerçekleşti Rabbime şükürler olsun,darısı tüm isteyenlere olsun inşallah..

Umudunuzu, inancınızı yitirmeyin canlar.. Rabbim sizlerle olsun.. :Saruboceq:

hayırlısı olsun canım allah tamammına erdirsin..tüm isteyenlere nesip etsin rabbim

saol canım amiiin

yakınım da da var çocuğu olmayan
ilk öğrendiğimde onlar için ve tüm bekleyenler için dua ettim
Allah kabul etsin inşallah

ohh maşallah sağlıkla gelsin bebişin hayırlı olsun :ecrin_bebek:

Canım tebrik ederim. Sağ salim kucağına da alırsın inşallah. Benim de ilk bebişim. Sanırım haftalarıda aynı. Bugün birisi daha 5 haftalık demişti. Birkaç kişi olduk aynı hafta gebe olanlar. Alllah herkesin gönlüne göre versin.

canım burdaki neyi uyguladın anlatsana 7 yıldr bekliyorum gelsin artık annesi çok özlüyooooooo

bende de pko var canım ama bekarım bu bana umut oldu

canım burdaki neyi uyguladın anlatsana 7 yıldr bekliyorum gelsin artık annesi çok özlüyooooooo

Canım öncelikle her şeyin hayırlısı olsun. Demekki daha zamanı gelmemiş. Bende 9 aydır bekliyordum. daha yeni kısmet oldu. 9 aydır öylesine bekleyiş içindeydim. Sonra burda forumda incir kürünü denedim. Canım sende bir denesen belki yararı olur. Adet düzenin normal mi? Umudunu sakın yitirme. Allahtan iste. Bizlerin duasındasın unutma tamam mı? a.s.

bende normal eşimde çoz az düşüş vardı enson inşşlhhhhhhh gelsin artıkkkkkkkkkkkkk çok sağol hamilelerin duası kabul olurrrr

canım senin adetlerin normalmiydi

Evet canım, benim adetlerim düzenliydi. Yılda 1 kere falan gecikmişti denize girmiştim ondan oldu sanırım. Ayrıca 32 yaşındayım, ilk gebeliğim. Canım senin adetlerin düzenliyse, şu incir kürünü bi denesen, eşinede keçi boynuzu kürünü uygulasan nasıl olur. Herşey sebeplere bağlı. Ben 9 aydır hiç bişey yapmadan bekledim durdum. Geçen ay işte incir kürünü uyguladım. Eşimde keçiboynuzu suyu içti. Ayrıca ilk defa yumurtlama döneminde ilişkiden sonra aykalarımı duvara kaldırıp 30-40 dk bekledim canım. Ve bu ay adetim gelmedi. Test yaptırdığımda hamile olduğumu öğrendim. Allahım hepinize nasip etsin. Bi dene derim canım sen bilirsin.

Tebrik ederim güzelim.
Allah sağsalim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Şimdi mucizen gerçekleşti.Mucizeni hayatta tutmak senin elinde.
Bolbol dinlen.Kendini yorma.
Aileninde mutluluğunu tahmin edebiliyorum.:1hug:

canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ediyorum..
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.. tüm kalbimle istiyorum bunu..
elma yağını sabırla 4 gün kullandım, hatta tahriş felan da olmuştum ama devam ettim sabırla
ööyle herkeslerin dediği gibi koyu akıntılar ya da farklı bi durum yaşamadım ama mutlaka fayda etmiştir diye düşünüyorum.. çevremdekilerede tavsiye ettim hemen... bide mutlaka pozitif düşünün, kendinizi sıkmayın.. aman canım nasıl olsa olur diyin tabi Allah'ın izniyle.. tedavilerinizi aksatmayın.. Rabbim yardımcınız olsun canlarım.. ama benden çok eşimin ailesi sevindi walla.. inşallah en yakın zamanda siz de yaşarsınız bu duyguyu..

canım cok sevindim senın adına bende bır yıllık evliyim pko hastalığım var tedavi görüyorum çatlatma iğnesi yaptırdım inş 10 gun ıçınde hamıle olup olmadığımı öğrenecegım inş bende senin gibi bu sevinci yaşayabılırım Allah tum bebek isteyenlere nasıp etsin inşşş

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım bende 6 hafta 6 günlük hamileyim acayip mutluyum dün kontrole gittik kalp atışlarını gördük mucizevi birşey allahım isteyen herkeze nasip etsin inş

gözünüz aydın rabbim çok büyük hepimize hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…