Mucize eseri Hamile olanlar ve geç döllenme olanlar bakabilirmi? Belirtiler, hcg, geç döllenme

ectyld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2022
200
-4
27
Arkadaşım ben bir şey sormak istiyorum âmin olanlara geç döllenme ile. Ben her ay aynı gün adet görüyorum 18. Gün yumurtlama oluyor. Bir tarafım pcos bir tarafım cikolata kisti ama kücük. Doktor engel değil ama geciktirir demişti. Bu dönemde hsg de cektirdim tüpler açıkmıs. Neyse bu ay denememiz oldu. Geçen ay 24 hazıranda adet gördüm. Bu ay hala olmadım. Bugun test verdim 1.20 yani negatif cıktı. Ama ağrı falan yok bugüne kadar da tam olacak gibi oluyordum ama ağrı birden geçiyordu midem de cok bulanıyor. Bugüne kadar testim yokken karnonat testi yapıyordum evde kendi kendime dün testim yokken denedim köpürdü taştı şaşırdım cunku hiç ole olmuyodu ama genede güven olmaz. Sonra bir tane test yaptım test ikinci çizgi aşırı silik çıktı başka Marc’a test yaptım oda böyle gölge gibi çıktı neyse bugün kan verdim negatif bi önemi yok. Fakat en fazla 32 günde bir olduğumu düşünürsek hala olmamam garibime geliyor. Bu ay 12 14 temmuz arası yumurtlama gördüm ovulasyonda. Mesela geç döllenme mi oluyor bu yani 18. gün21. Arası yumurtlamıs oldum. Mesela geç döllenme nasıl oluyor hiç bildiğim bir konu değil o yüzden merak ediyorum. Hala bir şansım var mı yok mu sizin nasıl oldu mesela kanda negatif çıkıp sonra pozitif oldumu. 24 26 temmuz da en geç olmam gerektiğini düşünürsek 29 bitmek üzere yani. Yıllardır hep her ay ay değişse bile aynı gün olurum 2.03 ayda 1.02 gün falan oynar sonra yine hep oynadığı tarihte kalır :/

aslında yumurtlama geç olduğu için geç döllenme olur zaten yani regliniz gecikiyorsa yumurtlama bu ay geç olmuştur. Biraz bekleyin bakalım regl gelecek mi her ihtimali göz önünde bulundurun ama üzülmeyin de inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebişiniz olur

aslında yumurtlama geç olduğu için geç döllenme olur zaten yani regliniz gecikiyorsa yumurtlama bu ay geç olmuştur. Biraz bekleyin bakalım regl gelecek mi her ihtimali göz önünde bulundurun ama üzülmeyin de inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebişiniz olur
Yani ben 18. Günde yumurtlama gordum ztn takıp ettim işte o geç mi oluyor blmyorumkı her ay 18. Gün de yumurtlama olur benm 14 gün snrada adet olurum

Yaa ne güzel :) benm işte bir taraf pcos bi taraf cikolata kisti engel değil ama geciktirir dedi. Denemeye devam dedi kısaca doktor.. baska bişey demedi senin gibi felan olsa sanırım soylerdi değilmi hiç yumurtalarıml alakalı bse demedi doktor iyi kötü
Bana rezervin çok kötü tüp bebek bile zor dediler , ben 6 ay hayıt macunu ve propolis kullandım, hacamat yaptırdım ve hamile kaldım, rezerviniz iyi ise hala umut vardır ki benimki çok kötüydü.

Oldum galiba bugun az bişey :) eger gariplik olursa kesilirse felan yaparım artık yoksa bu ayda ğmit yoktur :)
Merhaba ne durumdasın canı im adet mi yerleşme kanaması da olabilir 🥹🌺 be de geç yumurtluyoeum pcos um aslında geç değil adet dongumuz uzun olduğu için diğer kadınlar 14. Gundeyse bizim 17 18.gun ondan geç yumurta oluyo geç dolleniyor

Merhaba ne durumdasın canı im adet mi yerleşme kanaması da olabilir 🥹🌺 be de geç yumurtluyoeum pcos um aslında geç değil adet dongumuz uzun olduğu için diğer kadınlar 14. Gundeyse bizim 17 18.gun ondan geç yumurta oluyo geç dolleniyor
Oldum yaa baya baya:) bdakıne artık acabalar :) aynen bzm işte 32 gunde bir felan bu ay ilk defa 6 gün gecıktı işte bir ilk :) senin tek taraflımı pcos

18 gün gecıkmesınden bellı zten düzensiz deglse :)))
Düzensizdi işte, o yüzden pek aldırış etmedim bu kadar çok geçmesine bi gece kalktım bi anlık gazla test yaptım iki çizgi çıktı hayal gördüğümü sanıp uyumuşum 🤣 sabah kalkınca saat 8 de eczanenin kapısının önünde nöbet tuttum açılana kadar, 3 tane test aldım hepsini yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim. Çok şükür şu an 7 aylık hamileyim

Oldum yaa baya baya:) bdakıne artık acabalar :) aynen bzm işte 32 gunde bir felan bu ay ilk defa 6 gün gecıktı işte bir ilk :) senin tek taraflımı pcos
Olsun vardır Bi hayır vücut alıştırma yapıyordur belki bakarsın Bi dahaki ay a güzel haberler alırsın 🌺

Ben adetimden 2 gün geçince kan vermiştim 0.1 çıkmıştı 18 gün geçti yine kan verdim hamileymişim 2 hafta geç dollenme olduğu için ilk testimde çıkmamış
Aynı durumdayım bat 26 temmuz uygulamaya göre kendim hesapladım 1 ağustos. Yani adete Bi gün kala kan vermiş oldum aynı değer çıkmıştı. Ama b belirtiler var eminim ilkinde de öyle anlamıştım. Pzt kan vereceğim. Bu arada kirpiklerin yapışık mi karışık mı ben onu farkederek de şüphelenmiştim

Aynı durumdayım bat 26 temmuz uygulamaya göre kendim hesapladım 1 ağustos. Yani adete Bi gün kala kan vermiş oldum aynı değer çıkmıştı. Ama b belirtiler var eminim ilkinde de öyle anlamıştım. Pzt kan vereceğim. Bu arada kirpiklerin yapışık mi karışık mı ben onu farkederek de şüphelenmiştim
Valla kirpiklerime hiç dikkat etmedim zaten şu an artık 7. Ayı bitirmek üzereyim Allah'ın izniyle

Ben adetimden 2 gün geçince kan vermiştim 0.1 çıkmıştı 18 gün geçti yine kan verdim hamileymişim 2 hafta geç dollenme olduğu için ilk testimde çıkmamış
En son 4 haziranda adet oldum temmuzda olmadım adetim bugün 30 gün gecikti. Midem bir haftadr kazınıyor ve adet belirtim yok. Gecikmenin ilk gününden beri akıntım var. İştahım hat safhada. Gecikmenin 15 günü kaset test negatif. İhtimal var mıdır sizce

En son 4 haziranda adet oldum temmuzda olmadım adetim bugün 30 gün gecikti. Midem bir haftadr kazınıyor ve adet belirtim yok. Gecikmenin ilk gününden beri akıntım var. İştahım hat safhada. Gecikmenin 15 günü kaset test negatif. İhtimal var mıdır sizce
Geç döllenme olmuşsa ola bilir ama en doğru sonuç için kan verin

X