Amin, çok teşekkür ederim, haftalardır acı çekiyorum, iyi düşünsem de her yolu denesem de olmuyor olmadı, hep işte bu sefer tamam dediğimde tepetaklak oluyorumAllah her seyin hayirlisini gonlunuze gore versin insallah ama sakin boyle seyler icin paranizi kaptirmayin. Iyi dusunun iyi olsun.
Amin, amin... Cok çok teşekkür ediyorumAllah'ım!
Bu konuyu açan ve mesajı okuyan kullarının dertlerine derman nasip eyle. Güzel, hayırlı kapılar aç. Kalplerini iyilikle doldur, kalplerine iyi gelecek insanlarla karşılaştır. İstediklerinin daha güzel ve hayırlısını nasip eyle. Sevdikleriyle beraber huzurlu ve sağlıklı ömürler nasip eyle. Kararlarını ve yollarını doğru kıl. Yanlış bir şey yazdıysam da beni affet!
Amiin!
Herhalde sizin durumu da kapsamıştır
O enerjiyi veren verebilseydi ilkin kendisini kurtarırdı.Merhaba sevgili KK üyeleri, Instagram'da Mucize Enerji diye bir sayfa gördüm, Whatsapp numarası vardı ordan sorunumu yazdım ve nasıl bir yöntem uyguladıklarını sordum, sorunumun çözümü ile ilgili bana enerji uyumlamasi yapacaklarını, bu uyumlamayi ömür boyu kullanabileceğimi hemen bu gece 23 e randevu verebileceklerini ve ücretin bugüne özel indirimli olduğunu yazdılarücret 3000 lira bana hiç inandırıcı gelmedi, böyle bir uygulama duydunuz mu? Bu arada sevgili Mune konumu yanlış yere açıp açmadığımı bilmiyorum lütfen bana ceza vermeeee
Ay vallahi yazıp sonra da engellesem miBizim kendi dolandırıcımız var kardeş sağ ol yazabilirsiniz bence...
Amin, çok teşekkür ederim, haftalardır acı çekiyorum, iyi düşünsem de her yolu denesem de olmuyor olmadı, hep işte bu sefer tamam dediğimde tepetaklak oluyorum
Aa konu sahibi neden ban yedi? Yanlis yere mi yazdi ondanmi?Mune abla enerji verdi galiba. Abla hemen ceza vermeseydin ya. Kızcağıza yazıyorduk burada.
mimsiar bir nesneyi veya bir erkeği birden kendi hedefinize koyup onu illa Allah’tan istemeyin. Saplantılı bir şekilde dua etmeyin, zikir çekmeyin. Kendiniz namaz kılar, dua edersiniz Allah’ım beni doğru yoldan ayırma, hayırlı kullarından eyle, günahlarımı affet, önüme benim ve ailem için hayırlı kişiler çıkar, evleneceğim kişi benim için ilerisi için hayırlı bir insan olsun de. Yoksa saçma sapan insanlarla sınanırsın.
Bilmiyorum ben herhalde Kazen abi veya müne abla yazar dedim ama olmadıAa konu sahibi neden ban yedi? Yanlis yere mi yazdi ondanmi?
Çok teşekkür ederimBelki bir yerlerde bir yanlis vardir, belki dogru kisi degildir bu ihtimaller olabilir mi? Bazen olmayanda da bir hayir vardir ve belki oldurmaya calismamak hayriniza olur.
Çok teşekkür ederimkonuyu açtığım gün ceza aldım cevap veremedim sizlere...
Teşekkür ederimYani ben sizi daha aklı başında sanırdım..
Teşekkür ederimNasilsiniz? Umarim daha iyisinizdir.
Teşekkür ederimiyi olmaya çalışıyorum inşallah atlatirim
Yaklaşık bir sene önce hayatıma giren erkek arkadaşımla yaşanan sorunlar... Başlarda yoğun ilgi, iltifat, aşk sonra sebepsiz uzaklaşma... Onunla ilişkim ruhen çok kötü olduğum bir zamanda başladı, sanırım bu yüzden çok fazla bağlanmışım. Günlerdir iletişim kurmadigimiz için ona tutkulu aşk enerjisi gönderme gibi saçma ve komik bir girisimde bulunuyordum az kalsınSorun neydi anlatmak isterseniz dinleriz. Belki bir yerlerde sizin goremediginiz bir seyler vardir. Belki paylasmak sizi rahatlatir.
Haklısınız, birbirimizin hayatındaki görevimiz buraya kadarmış demek ki...Hepimizin hayatinda oluyor asklar ölürümler nefes alamiyorumlar vs vs bi bakiyorsuniz sen baskasiyla o baskasiyla yani bu kalp bu bedende oldugu sürece ask illaki oluyor .Allah vermiyorsa vardir bir hayir. belki o kötü biri belki siz kötü biri. Hic bir ask acisi sonsuza kadar sürmüyor aliskanlik oluyor anılarınizi iyi hatırlayın... bunlar hep güzel anilardi