Mucize Enerji

Allah her seyin hayirlisini gonlunuze gore versin insallah ama sakin boyle seyler icin paranizi kaptirmayin. Iyi dusunun iyi olsun.
Amin, çok teşekkür ederim, haftalardır acı çekiyorum, iyi düşünsem de her yolu denesem de olmuyor olmadı, hep işte bu sefer tamam dediğimde tepetaklak oluyorum

Amin, amin... Cok çok teşekkür ediyorum

O enerjiyi veren verebilseydi ilkin kendisini kurtarırdı.

Amin, çok teşekkür ederim, haftalardır acı çekiyorum, iyi düşünsem de her yolu denesem de olmuyor olmadı, hep işte bu sefer tamam dediğimde tepetaklak oluyorum

Belki bir yerlerde bir yanlis vardir, belki dogru kisi degildir bu ihtimaller olabilir mi? Bazen olmayanda da bir hayir vardir ve belki oldurmaya calismamak hayriniza olur.

Mune abla enerji verdi galiba. Abla hemen ceza vermeseydin ya. Kızcağıza yazıyorduk burada.
mimsiar bir nesneyi veya bir erkeği birden kendi hedefinize koyup onu illa Allah’tan istemeyin. Saplantılı bir şekilde dua etmeyin, zikir çekmeyin. Kendiniz namaz kılar, dua edersiniz Allah’ım beni doğru yoldan ayırma, hayırlı kullarından eyle, günahlarımı affet, önüme benim ve ailem için hayırlı kişiler çıkar, evleneceğim kişi benim için ilerisi için hayırlı bir insan olsun de. Yoksa saçma sapan insanlarla sınanırsın.

Parayi camdan atmis olursun malesef. Böyle seylere inanmayin. Insanlar kendi sikintisini bile halledemiyorkene baskasininkini nasil mucizevi seklinde giderebilsinlerki?

Aa konu sahibi neden ban yedi? Yanlis yere mi yazdi ondanmi?

Belki bir yerlerde bir yanlis vardir, belki dogru kisi degildir bu ihtimaller olabilir mi? Bazen olmayanda da bir hayir vardir ve belki oldurmaya calismamak hayriniza olur.
Çok teşekkür ederim konuyu açtığım gün ceza aldım cevap veremedim sizlere...

Sorun neydi anlatmak isterseniz dinleriz. Belki bir yerlerde sizin goremediginiz bir seyler vardir. Belki paylasmak sizi rahatlatir.
Yaklaşık bir sene önce hayatıma giren erkek arkadaşımla yaşanan sorunlar... Başlarda yoğun ilgi, iltifat, aşk sonra sebepsiz uzaklaşma... Onunla ilişkim ruhen çok kötü olduğum bir zamanda başladı, sanırım bu yüzden çok fazla bağlanmışım. Günlerdir iletişim kurmadigimiz için ona tutkulu aşk enerjisi gönderme gibi saçma ve komik bir girisimde bulunuyordum az kalsın Onsuz saniyeler geçmiyor sanki

Hepimizin hayatinda oluyor asklar ölürümler nefes alamiyorumlar vs vs bi bakiyorsuniz sen baskasiyla o baskasiyla yani bu kalp bu bedende oldugu sürece ask illaki oluyor .Allah vermiyorsa vardir bir hayir. belki o kötü biri belki siz kötü biri. Hic bir ask acisi sonsuza kadar sürmüyor aliskanlik oluyor anılarınizi iyi hatırlayın... bunlar hep güzel anilardi

Haklısınız, birbirimizin hayatındaki görevimiz buraya kadarmış demek ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…