Yavrum bunların hacı hoca muska veya Hindulara var grulardan enerji alma vermeden hiç bir farkı yok. Uzak dur derim başına neler neler getirirler üstüne üstlük para da kaybedersin.
Ben 2950 TL yaparımMerhaba sevgili KK üyeleri, Instagram'da Mucize Enerji diye bir sayfa gördüm, Whatsapp numarası vardı ordan sorunumu yazdım ve nasıl bir yöntem uyguladıklarını sordum, sorunumun çözümü ile ilgili bana enerji uyumlamasi yapacaklarını, bu uyumlamayi ömür boyu kullanabileceğimi hemen bu gece 23 e randevu verebileceklerini ve ücretin bugüne özel indirimli olduğunu yazdılarücret 3000 lira bana hiç inandırıcı gelmedi, böyle bir uygulama duydunuz mu? Bu arada sevgili Mune konumu yanlış yere açıp açmadığımı bilmiyorum lütfen bana ceza vermeeee
Merhaba sevgili KK üyeleri, Instagram'da Mucize Enerji diye bir sayfa gördüm, Whatsapp numarası vardı ordan sorunumu yazdım ve nasıl bir yöntem uyguladıklarını sordum, sorunumun çözümü ile ilgili bana enerji uyumlamasi yapacaklarını, bu uyumlamayi ömür boyu kullanabileceğimi hemen bu gece 23 e randevu verebileceklerini ve ücretin bugüne özel indirimli olduğunu yazdılarücret 3000 lira bana hiç inandırıcı gelmedi, böyle bir uygulama duydunuz mu? Bu arada sevgili Mune konumu yanlış yere açıp açmadığımı bilmiyorum lütfen bana ceza vermeeee
Bu hanım çok güvenilir geldi bana bir deneyin derim.Ben 2950 TL yaparım
Ben 2950 TL yaparım
Pozitif olamıyorum çok kötü gidiyor su an herşeyPozitif dusunun ustelik bedava ve omur boyu kulanin :)
Evet ya sen bize ateşle biz sana enerci yükler, çakralarını hüpletiriz. En azından içine üç harfli kaçmaz
Topluca bana dua etsenizBu hanım çok güvenilir geldi bana bir deneyin derim.
Kız gönlündeki bir adamsa hemen vazgeç böyle olmaktan. Kesinlikle saplantılı bir şekilde bir erkeği istemeyin. Sonra başınıza gelmeyen kalmaz.Pozitif olamıyorum çok kötü gidiyor su an herşeyama bana dua ederseniz gönlümdekinin hayırlı olması ve bana nasip olmasi için buna çok sevinirim
Kız gönlündeki bir adamsa hemen vazgeç böyle olmaktan. Kesinlikle saplantılı bir şekilde bir erkeği istemeyin. Sonra başınıza gelmeyen kalmaz.
Kendi gelsin derse ne diyelimTopluca bana dua etseniz
Başkasının başkasına duası makbul olduğundan rica etti deseniz, hem ben kendim de ediyorum da olmuyor olmuyorKendi gelsin derse ne diyelim
Pozitif olamıyorum çok kötü gidiyor su an herşeyama bana dua ederseniz gönlümdekinin hayırlı olması ve bana nasip olmasi için buna çok sevinirim
Bizim kendi dolandırıcımız var kardeş sağ ol yazabilirsiniz bence...Çok teşekkür ederim, aslında farkındayım da işte çaresizlik