Mucize Enerji

mimsiar

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
3.896
4.056
Merhaba sevgili KK üyeleri, Instagram'da Mucize Enerji diye bir sayfa gördüm, Whatsapp numarası vardı ordan sorunumu yazdım ve nasıl bir yöntem uyguladıklarını sordum, sorunumun çözümü ile ilgili bana enerji uyumlamasi yapacaklarını, bu uyumlamayi ömür boyu kullanabileceğimi hemen bu gece 23 e randevu verebileceklerini ve ücretin bugüne özel indirimli olduğunu yazdılar ücret 3000 lira bana hiç inandırıcı gelmedi, böyle bir uygulama duydunuz mu? Bu arada sevgili Mune konumu yanlış yere açıp açmadığımı bilmiyorum lütfen bana ceza vermeeee

Ben 2950 TL yaparım

Böyle milyonlarca uygulama var. Dümdüz "biz dolandırıcıyız" yazacak halleri yok ya.

Pozitif olamıyorum çok kötü gidiyor su an herşey ama bana dua ederseniz gönlümdekinin hayırlı olması ve bana nasip olmasi için buna çok sevinirim
Kız gönlündeki bir adamsa hemen vazgeç böyle olmaktan. Kesinlikle saplantılı bir şekilde bir erkeği istemeyin. Sonra başınıza gelmeyen kalmaz.

Allah'ım!
Bu konuyu açan ve mesajı okuyan kullarının dertlerine derman nasip eyle. Güzel, hayırlı kapılar aç. Kalplerini iyilikle doldur, kalplerine iyi gelecek insanlarla karşılaştır. İstediklerinin daha güzel ve hayırlısını nasip eyle. Sevdikleriyle beraber huzurlu ve sağlıklı ömürler nasip eyle. Kararlarını ve yollarını doğru kıl. Yanlış bir şey yazdıysam da beni affet!
Amiin!

Herhalde sizin durumu da kapsamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…