mucize beklemiyorum ama hiç yolu yok mu? :(

Evet bir de sarartınca parlarsa iyice kafaya takarım bu sefer.Lazeri oldurana kadar ağda yapacağım mecburen.Çok teşekkür ederim
en olmadi dugunden 1-2gun ince temiz bi agda yaptirir, 1-2 hafta kaymak gezersin.. takma kafana bu kadar.. evlilikte daha onemli seyler var.. ve kendine zehir etme bu nisanlilik surecini.. hayaller kur, eviniz düz, tadini cikar ;) aşilmayacak bisey degil bu Allah in izniyle..

İnşallah ya çok teşekkür ederim:) o hemen çıkmasın da üç gün duşa girmem razıyım :KK53:
limondu karınca yağıydı ne bulsam boca edicem ters tepmez inşallah:)
Tekrar çok teşekkür ederim:)
rica ederim canım.hürrem hamam otu yağı var ablam almıştı kendine.bacakları için kullandı.ağda yada epilasyon sonrası yapınca kökleri öldürüyormuş.bi araştır canım.ablam çok faydasını görmüştü.

Kızlarrr lazer gibi etkili epilasyon aleti ama sürekli onu kullanın hiç bir zaman jilet kullanmayın nasıl incecik ve kaç ay sonra tüy çıkıyor görün yıllardır üşenmem epilasyon aleti kullanırım heryerimde şimdi bacaklarıma en az 4 ayda bir vururum oda masaj niyetine :KK45:o kadar az incecik veeee geç çıkıyor üstelik karartı oluyormuş jiletle yapanların koltuk altı etrafımdan duydum bende o sorunda yok :D

Sarartma cogaltio killari, en azindan bende öyle oldu.
Lazer en iyi cözüm.
Ben yaptirdim tepeden tirnaga, üc ay bebek gibi oluyor vucudun. Daha sonra cikio ama sürekli yaptirmak gerekio.
Ben 5 kere gittim yaptirdim.
On kere gitmem gerekiyordu.
Vucudumda nerdeyse hic tüh kalmadi.
Önceden bende senin gibiydim

en olmadi dugunden 1-2gun ince temiz bi agda yaptirir, 1-2 hafta kaymak gezersin.. takma kafana bu kadar.. evlilikte daha onemli seyler var.. ve kendine zehir etme bu nisanlilik surecini.. hayaller kur, eviniz düz, tadini cikar :KK66: aşilmayacak bisey degil bu Allah in izniyle..

Biraz takıntılıyım galiba ben,zaten o yüzden başıma bu derdi aldım ya neyse:KK48:
Teşekkür ederim dediğin gibi düğünden 1-2 gün önce ağda yaparım yine,en azından ilk günler içim rahat olsun

rica ederim canım.hürrem hamam otu yağı var ablam almıştı kendine.bacakları için kullandı.ağda yada epilasyon sonrası yapınca kökleri öldürüyormuş.bi araştır canım.ablam çok faydasını görmüştü.

Evet canım gördüm ama cesaret edemedim tekrar araştırayım şimdi

Kızlarrr lazer gibi etkili epilasyon aleti ama sürekli onu kullanın hiç bir zaman jilet kullanmayın nasıl incecik ve kaç ay sonra tüy çıkıyor görün yıllardır üşenmem epilasyon aleti kullanırım heryerimde şimdi bacaklarıma en az 4 ayda bir vururum oda masaj niyetine :KK45:o kadar az incecik veeee geç çıkıyor üstelik karartı oluyormuş jiletle yapanların koltuk altı etrafımdan duydum bende o sorunda yok :D

Koltuk altımı da jiletle aldım bi dönem ama çok şükür kararma olmadı,artık makina ağda ne bulursam girişicem :KK53: sen ne güzel kurtulmuşsun darısı başıma :KK39:

Eger imkaniniz varsa taksitle filan philips lumea alin siddetle tavsiye ediyorum parasinin hakkini veriyor

Evet arkadaşlar da tavsiye etti ama şu an imkanım yok malesef,yoksa gerçekten o paraya değer

Sarartma cogaltio killari, en azindan bende öyle oldu.
Lazer en iyi cözüm.
Ben yaptirdim tepeden tirnaga, üc ay bebek gibi oluyor vucudun. Daha sonra cikio ama sürekli yaptirmak gerekio.
Ben 5 kere gittim yaptirdim.
On kere gitmem gerekiyordu.
Vucudumda nerdeyse hic tüh kalmadi.
Önceden bende senin gibiydim

Evet inşallah imkanım olunca yaptırırım

Limon ve tuz işe yarıyor. Ayrıca bioder azaltmıştı bende

Geçen ay koltuk altıma falan sürdüm inceldi seyreldi sanki,psikolojik değilse:KK53:
Tekrar deneyeceğim her ay inşallah etki eder

Biraz takıntılıyım galiba ben,zaten o yüzden başıma bu derdi aldım ya neyse:KK48:
Teşekkür ederim dediğin gibi düğünden 1-2 gün önce ağda yaparım yine,en azından ilk günler içim rahat olsun

Evet canım gördüm ama cesaret edemedim tekrar araştırayım şimdi

Koltuk altımı da jiletle aldım bi dönem ama çok şükür kararma olmadı,artık makina ağda ne bulursam girişicem :KK53: sen ne güzel kurtulmuşsun darısı başıma :KK39:

Evet arkadaşlar da tavsiye etti ama şu an imkanım yok malesef,yoksa gerçekten o paraya değer

Evet inşallah imkanım olunca yaptırırım

Geçen ay koltuk altıma falan sürdüm inceldi seyreldi sanki,psikolojik değilse:KK53:
Tekrar deneyeceğim her ay inşallah etki eder
kararma varsa limonyagini dene, uygulamadim ama cok duydum..

kararma varsa limonyagini dene, uygulamadim ama cok duydum..

Şimdilik yok ama aklımda olsun hiç duymamıştım,olursa denerim.Teşekkürler:)

Ağda azaltır biraz,keşke jilet vurmasaymışsın

Keşke yapmasaydım o kadar pişmanım ki..:KK43:
Üstelik yoktu da,ayva tüyü denir ya öyleydi,üst üste nasıl aldım resmen çıksın diye uğraştım,yoksa tüylü biri değilim bacaklarımda bile yarım yamalaktır hep.Kendi kendime bela ettim işte..
Şimdi mecbur ağdayla başetmeye çalışıcam,teşekkürler:)

Bende evlenmeden önce böyle arayışlara girmiştim tüylerim çok güçlü maşallah kapkara çıkıyor. Düğüne 5-6 ay kala hep düzenli ağda yapıp Bioder Bio Epilasyon serum kullandım.Ağda yapıp arkasından 3 gün bu serum ile masaj yapıyorsun gerçekten azaltıp zayıflatıyo tüyleri. Tabi şimdi evlendikten sonra hem ev hem iş idare etmek çok zor ağda yapmaya bile vaktim yok boşuna uğraştım:KK1:

Bende evlenmeden önce böyle arayışlara girmiştim tüylerim çok güçlü maşallah kapkara çıkıyor. Düğüne 5-6 ay kala hep düzenli ağda yapıp Bioder Bio Epilasyon serum kullandım.Ağda yapıp arkasından 3 gün bu serum ile masaj yapıyorsun gerçekten azaltıp zayıflatıyo tüyleri. Tabi şimdi evlendikten sonra hem ev hem iş idare etmek çok zor ağda yapmaya bile vaktim yok boşuna uğraştım:KK1:

Bi araştırayım olmadı ona bakarım,gerçekten gına geldi artık ne dertmiş ya

Şimdilik yok ama aklımda olsun hiç duymamıştım,olursa denerim.Teşekkürler:)

Keşke yapmasaydım o kadar pişmanım ki..:KK43:
Üstelik yoktu da,ayva tüyü denir ya öyleydi,üst üste nasıl aldım resmen çıksın diye uğraştım,yoksa tüylü biri değilim bacaklarımda bile yarım yamalaktır hep.Kendi kendime bela ettim işte..
Şimdi mecbur ağdayla başetmeye çalışıcam,teşekkürler:)
jiletle alakasi yok bence, sadece cabuk cikiyo, ama tuyun asli ne ise oyle geliyo.. cogaltmiyor, ne ise o..

Benim de tenim beyaz canım. Pamuk nine gibiyim. Hep aynı şeyler söylendi kesin sonuç yüzde yüz garanti falan filan. Bunun ten rengiyle değil hormonlarla alakası olduğunu yaşayarak öğrendim.
Lumea kullanıyorum şimdi, gayet memnunum sonuçtan. Eğer imkan yaratabilirsen tavsiye ederim.
Dilimde tuy bitti ama ben de anlatamadim kimseye. En iyi sonuc veren lazer bile senede 2-3 seans gerektiriyor mutlaka.
Kac senedir gidiyorum evet azaldi ama bitmiyor.
ve aynen bembeyaz tenli simsiyah tuyluyum :)

Dilimde tuy bitti ama ben de anlatamadim kimseye. En iyi sonuc veren lazer bile senede 2-3 seans gerektiriyor mutlaka.
Kac senedir gidiyorum evet azaldi ama bitmiyor.
ve aynen bembeyaz tenli simsiyah tuyluyum :)

En kötüsü bu işte,ben de aynıyım:)

Back