Mrb arkadaşlar burada bir çoğu bilir ama ben kısaca hikayemi anlatayım. 3 yıllık evliyim ve ilk yıllarda 1 boş gebelik ve 1 dış gebelik geçirdim bunun sonucunda tüplerim tıkandı. Ardından gelen Laparoskopi ameliyatı ve sonuç açılamadı. Tüp Bebek maceram böylelikle başladı. Ilk tüp bebek denememde 26 yumurta toplandı ve 13 embriyo oluştu 3.gune 10 embriyo kaldı. 1 tane embriyo transfer edildi tabiki sonuç negatif ve cok fazla yıpranmıştim. Geriye kalan Embriyolar donduruldu. Tam 1 yıl sonra yaptırabildim maddi açıdan. Bu arada da safra kesesi ameliyatı oldum. Ikinci denemeyi başka hastanede yaptırmaya karar verdim. Ve başka hastaneye tasinirken Embriyoları düşürdü ler yere ve kabus başladı çözüldüklerinde ne halde oldukları bilmiyoruz. Sonunda çözüldü ve 8 embriyo çıktı 5.gune 2 embriyo çıkabildi.ve transfer edildi sonuç negatif Embriyolar gelişimlerini durdurmus. Yıkıldım. .. Bitmiştim. . Yorulmuş tum. .artık ümidim kalmamıştı. Bir daha tüp bebek yaptıracak ne gücüm ne de param vardı. Tam 3 ay geçti suan istanbulda annemin yanındayım. Mevlüt kandili olduğu gün adetime 3 gün varken gebelik testi yaptım ve şok etkisi çift çizgi silik de değildi. Ve ben 3 yıldır her ay yaparım test artık saplantı olmuştu.ama hiçbir zaman umudum olmazdı. Hemen bir gün sonra kan testi yaptırdım 47 çıktı :) kızlar ben hamileyim imkansız bir bebek bu ve benim kocamdada sorun vardı Sperm hiç yok gibiydi. Nasıl oldu bilmiyorum ama oldu.:)) suan çok korkuyorum dış gebelikten. Beta hcg biraz düşük çıktı gibi.