Merhaba hanımlar,
Ben en son 5 li rakamları 2013 te felan görmüştüm. Kendime herşeyi dert edinen bir insan olduğum için sanki ben çok yiyince dertlerim uçuyor :) gibi yedikçe yedim. Zamanla 65 i gördüm derken hamile kaldım. 86 ile bitirdim doğumdan sonra 76 ydim.
Neyse dedim öyle böyle emzirirken gider herhalde derken daha çok kilo almaya başladım.
Diyetisyen maceralarım oldu 68 kere kadar düşüp tekrar 80 leri gördüm.
Yani bu sadece diyet ile değil de bir yaşam şekli olması lazımdı. O sırada 3 diyetisyene gittim 5 yıl içinde sayısız denemeler bunalmalar bitirip tekrar baslamalar her pazartesi diyete basliyordum tabi :) Hareketsizlik işyerindeki masa başı isim vs evde çocuk ev işleri derken okadar hareketsiz bir yaşamım oldu ki pandemi ile birlikte. Teyzeler gibi dizlerim sizliyordu ağrısından sizisindan uyuyamıyorum :)
Neyse ben yine 80 leri gormusken if low carb yapan insanlari görüyordum. Yavaş yavaş bir anda olmadı tabi iki öğüne dusmusken tabağını sağlıklı şekilde sokmaya başladım ve sporu ekledim.
1 hafta olmak üzere ve ben 79 kusur den 73 e düşmüşüm.
İnstahramda bazı sayfalari takip ediyorum ilham aldım. Ve gayette güzel oluyor vücut açlık istiyor. Klasik 3 ana öğün 3 ara öğün olmuyor. aclikta şifa var.
Merhaba çok güzel devam ediyordum, fakat idrar yolu enfeksiyonu geçirdim çok kötüydü iki hafta ilaç kullandım ağrım çok olduğundan çok veremedim kendimi, yarın tekrar basliyorum inşallah
Merhaba çok güzel devam ediyordum, fakat idrar yolu enfeksiyonu geçirdim çok kötüydü iki hafta ilaç kullandım ağrım çok olduğundan çok veremedim kendimi, yarın tekrar basliyorum inşallah