F foru Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2014 33 0 16 34 Aydın 10 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi foru #1 merhaba kızlar , muayene ıcın randevu aldım bakire degılım cok korkuyorum doktora soylemelımıyım ? bakıreyım dersem nasıl muayene edıcek ? degılım dersem nasıl?? bırde aılem ogrenır mı ?? nısanlımla gızlıden gıdıcez ??? lutfen bılen varsa yardım etsın
merhaba kızlar , muayene ıcın randevu aldım bakire degılım cok korkuyorum doktora soylemelımıyım ? bakıreyım dersem nasıl muayene edıcek ? degılım dersem nasıl?? bırde aılem ogrenır mı ?? nısanlımla gızlıden gıdıcez ??? lutfen bılen varsa yardım etsın
adanamerkez :) Kayıtlı Üye 24 Aralık 2013 2.498 2.166 248 34 11 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi foru #2 bakire isen karından bakıyor diğer türlü alttan ailen gidip doktorla görüşmeden öğrenemez bence .. öyle hastane kayıtları paylaşılmaz heralde :)
bakire isen karından bakıyor diğer türlü alttan ailen gidip doktorla görüşmeden öğrenemez bence .. öyle hastane kayıtları paylaşılmaz heralde :)
P pinoss Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2014 219 52 43 Gaziantep 11 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi foru #3 BAKİREYİM DERSENİZ KARINDAN ULTRASYONLA BAKILIYOR. AMA DEĞİLSEN ALTTAN BAKILIYOR CANIM.
sasapom Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2014 130 24 68 12 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi foru #4 foru .!.: merhaba kızlar , muayene ıcın randevu aldım bakire degılım cok korkuyorum doktora soylemelımıyım ? bakıreyım dersem nasıl muayene edıcek ? degılım dersem nasıl?? bırde aılem ogrenır mı ?? nısanlımla gızlıden gıdıcez ??? lutfen bılen varsa yardım etsın Genişletmek için tıkla... --- --- Canım evli misin diye sorarlar hayır dersin , üstten baktıkları için anlaşılmaz. Ne şikayetinle gideceğine de bağlı olabilir.
foru .!.: merhaba kızlar , muayene ıcın randevu aldım bakire degılım cok korkuyorum doktora soylemelımıyım ? bakıreyım dersem nasıl muayene edıcek ? degılım dersem nasıl?? bırde aılem ogrenır mı ?? nısanlımla gızlıden gıdıcez ??? lutfen bılen varsa yardım etsın Genişletmek için tıkla... --- --- Canım evli misin diye sorarlar hayır dersin , üstten baktıkları için anlaşılmaz. Ne şikayetinle gideceğine de bağlı olabilir.
Velvette 💪🏋️♀️ Kayıtlı Üye 12 Mart 2013 37.829 51.661 798 13 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi foru #5 ya ben bu evli misin lafına çok kılım evliyim ama boşanıyorum mu dicem sen de nişanlıyım de hihoh neyse tabii ki ailenin haberi olmaz doktor hasta gizliliği var nasıl olsun
ya ben bu evli misin lafına çok kılım evliyim ama boşanıyorum mu dicem sen de nişanlıyım de hihoh neyse tabii ki ailenin haberi olmaz doktor hasta gizliliği var nasıl olsun