• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

muayenehanemi ? özel hastane mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi AswangCullen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

AswangCullen

Ziyaretçi
Dr tercihinizi nasıl yapıyorsunuz...
özel muayenehanede bildiğim kadarıyla test vb yapılmıyor ve özelhastanede yaptırtmak gerekiyor.. onun için özel hastaneye gidip test vb yaptırıp oradaki dr a görünmekmi daha iyi yoksa muayenehanesine başlamak mı?*
sorun kadın hastalıkları ise :(

eskişehir sakarya hastanesini tercih ediyorum..eskişehir de olan arkadaşlardan Dr ismide alabilirsem sevinirim..opuyorumnanaktan

muahehanede test yaptırabilirsin..o testler zaten anlaşmalı lab a gönderiliyor ama tabi sana biraz pahalıya patlar..hastanede en azından ssk dan faydalanabiliyorsun..tavsiyem yılbaşından önce git.. malum ssklıların ödeyeceği pay %70 e falan çıkartılıyor

bence hastanee ozellıklede buyuk unuverıste hastalerı dedım ben orda ımkanlar daha fazla hastane her zaman daha mantıklıdır .ozel muahnenede bAZEN her ıstedı dr bulunamayabılıyor. muaynehne etmekle yetınıor bıde ustune ustluk delı gbı para kırıyorlar...

ben de özel hastanelere gidiyorum maddi açıdan daha avantajlı olduğu için ama sanki artık özel hastanelerin de devlet hastanesinden farkı kalmadı gibi geliyor bana her zaman yoğun oluyor ve doktorlar da resmen baştan savıyorlar. Ama muayenahanede de tahlil dezavantajı var uğraşıyosun baya üstüne de dünyanın parasını ödüyosun. Ben biraz da mecburiyetten özel hastaneye gidiyorum ama memnun olduğumu da söyleyemem. :umursamaz:

ben aynı şekilde özel hastaneye gidiyorum fakat sanki devlet hastanesi gibi ilk gidişlerimde gayet memnundum fakat sonraları çok bozdular bence en iyisi muayenehane bende öyle yapıcam çünkü

o zamn özel hastaneden testlerimizi alıııp muayenehaneyee :)

Back