• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muayeneden Korkuyorum

Lyudka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
1.614
12
0
Diğer
Son bir kaç haftadır sürekli bir kaşıntı, batma, yanma hissi oluşuyor vajinamda normal doktora gittim öncelikle üriner enfeksiyondur dedi iki ilaç verdi geçmezse jinekoloğa yönlendireceğim dedi e şimdi bu azaldı ama geçmedi :59: hele kaşıntı arttı sanırım artık jinekoloğa gitmem lazım ama çekiniyorum muayeneden ya muayene sırasında bir şey olursa? parmağı kayarsa yada çok çekiştirirken yırtılırsa diye çok korkuyorum okudum biraz araştırdım da forumu bazıları muayeneden bir kaç saat sonra kan geldi demiş zaten takıntılıyım bu konuda içime daha dert olmasın sonra aranızda gidip de bir şey olmadan çıkan var mı? :18: acaba gitmesem mi kızlarr :5:

canım bakire oldugun zaman alttan bakmıyolar diye biliyorum sanırım zarla alakalı endişelerin var...

benim arkadasda mantar sorunu vardı bakire oldugu halde alttan baktılar ama ole cekiştirme parmak sokma gibi şeyler oldugunu solemedi, uzerinden kultur almıslar sadece.. kanamadan cekiştirmeden bahsetmedi

bende daha once sol bacagımın ic kısmına dusmustum bacagım kan olunca oraya bişey oldu sanıp jinekolaga kosmustuk hemen bişey oldumu diye.. mecburen alttan baktı tabi gorebilmek icin ama hiçbiryerime dokunmadı, egilip baktıgında ne var ne yok gordu zaten..

ben hiç duymadım oyle karıstırmak falan, bakire kızlarda oyle bir mudahelede bulunuyolarmı yaa

iyiki bana ole bi dr denk gelmemiş :44:

acaba daha iyi olsun diye özele mi gitsem diyorum belki daha çok özenirler

evet zar konusunu çok önemsiyorum zaten bir şey olmasından korkuyorum şimdi kanama falan olursa daha çekinirim moralim bozulur. kontrol için ya da mantar enfeksiyonu için bakıyorlar diye biliyorum dokunmadan görebiliyorsa çok iyi sen devlette mi muayene oldun canım geçmiş olsun bu arada :44:

canım valla şimdiye kadar muayene sırasında kastettiğin şekilde bir sorun yaşayana hiç rastlamadım doktor bu işinin uzmanı merak etme en az senin kadar düşünüyordur

Son bir kaç haftadır sürekli bir kaşıntı, batma, yanma hissi oluşuyor vajinamda normal doktora gittim öncelikle üriner enfeksiyondur dedi iki ilaç verdi geçmezse jinekoloğa yönlendireceğim dedi e şimdi bu azaldı ama geçmedi :59: hele kaşıntı arttı sanırım artık jinekoloğa gitmem lazım ama çekiniyorum muayeneden ya muayene sırasında bir şey olursa? parmağı kayarsa yada çok çekiştirirken yırtılırsa diye çok korkuyorum okudum biraz araştırdım da forumu bazıları muayeneden bir kaç saat sonra kan geldi demiş zaten takıntılıyım bu konuda içime daha dert olmasın sonra aranızda gidip de bir şey olmadan çıkan var mı? :18: acaba gitmesem mi kızlarr :5:

jinekoloğa vakit geçirmeden gidiniz.
kendisine bakire olduğunuzu söyleyiniz. tüm muayenenizi bu duruma göre yapacak ve kızlık zarınıza hiçbir zarar vermeyecektir.
enfeksiyon yahut mantar sorununuz var. gerekli teşhisi kısa sürede tetkik edip, ilaç tedavisiyle sorununuzu en kısa sürede çözecektir.

muayene olurken bakire olduğunuzu belirtmeniz yeterlidir, gerisini düşünmeyin.

hayır cnm sakın korkma ben evlıyım bende cok utanıyordum arastırdım mantar olmusum dedım hemen gıttım doktora mecburuz 2 sn bıle surmuyor muayanesı hemen mantar dedı gectı zaten onlar sn de anlıyor öle parmak sokmak falan yok öle seyler....

gittim bile kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için ve evet cidden mantar enfeksiyonuymuş, iyi ki de gitmişim yanma hissi geçti, diğer belirtiler de azaldı :)

Back