- 5 Mart 2010
- 95
- 3
- Konu Sahibi esmeralda788
Arkadaşlar İstanbul'da muayene ücreti almayan estetik cerrah kimleri tanıyorsunuz? Bilenler söyleyebilirmi? Sadece bir konuda bilgi almak için istiyorum.
Hepinize teşekkürler
Hepinize teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burçak erdinç,eser aydoğdu,naci çelik,naci karacaoğlan,melike erdim,dilek avşar,barış çakır.bunlara gttm ve hçbirine ücret ödemedm.sonnda eser aydoğduya ameliyat oldum.ameliyat olalı 4 gn oluor.şuanlık memnunum.eser aydoğduyu fiyattan dolayı terch ettm aynı zamnda.çnkü benm maddi durumm kısıtlıydı.bu doktrlar hakkında sormak istediğin bişe olrsa cevaplarım.yardmcı olrm.öpyrm...
geçmiş olsun cnm eser aydoğduya kaça yaptırdın canım ve hangi marka kullanıyor bir de sonuçtan doğallık açısından memnun musun gerçi h
mentor marka benm silikonum.evt memnunum.yalnız çok doğl yapıo ben daha byuk istemiştm,o dogal durmadı die küçüğünü takmış mesela .4 milyar die düşün sen eser hanımı.ben biraz indirim yaptrtmıştm.dahada uygun oldu bana.
burçak erdinç,eser aydoğdu,naci çelik,naci karacaoğlan,melike erdim,dilek avşar,barış çakır.bunlara gttm ve hçbirine ücret ödemedm.sonnda eser aydoğduya ameliyat oldum.ameliyat olalı 4 gn oluor.şuanlık memnunum.eser aydoğduyu fiyattan dolayı terch ettm aynı zamnda.çnkü benm maddi durumm kısıtlıydı.bu doktrlar hakkında sormak istediğin bişe olrsa cevaplarım.yardmcı olrm.öpyrm...
peki fiyat bir faktör olmasaydı hangisini tercih ederdiniz? eser hanım'dan memnun kaldınız mı? ağrı-acı nasıldı operasyondan sonra?
slm canım ben bursada oturuyorum burdada pek bıldıgım bı doktor yok ...soyledıklerın arasından dılek avsarı tanıyorum oda tvlerden ona gıttıgınde ne kadar ucret ıstedı amelıyat ıcın hatırlıyomusun bende cok ıstıyorm buyutmek cvplarsan sevınırım
z£yn€p;14068128 .!.:Tuğrul Turan'da almıyor canım
üstelik bayada zaman ayırıyor ben 2 saat görüşmüştüm