yabancı dil muafiyet sınavı varmış ondan kalırsak bi sene hazırlık mı okucaz?? ben bu sene sınıf öğretmenliğini kazandım acil yard. mafoldumbenmafoldumben
bazı okullarda hazırlık sınıfı mecburi bazılarında isteğe bağlı
okulunda nasıl bir yol izleniyor bilmiyorum
internet sitesinde vardır büyük ihtimalle...
%100 Türkçe olan bölümlerde dilekçe ile hazırlık okumayabilirsin ama %30 ve %100 ing olan bölümlerde okumak zorunlu ancak muafiyet sınavına girerek bölüme gecebilirsin en kısa sürede
hazırlık atlama,muafiyet sınavı gibi şeyler üniden üniye değişir...
tercih formundaki nmaralardan eğitim diline bak bence
senin dediğin temel ingilizce muafiyet sınavı olmasın canım çünkü sınıf öğretmenliklerinde hazırlık yok bildiğim kadarıyla sadece diğer dersler gibi görebilceğin ingilizce dersini almamak için girilen bi sınavdır o
kayıt süreci die bi tablo var yerleştiğiniz programda zorunlu hazırlık var mı dio ewetse yabancı dil yeterlilik ve seviye tespit sınav giriş belgenizi unutmayın dio hayırsa (bnm hyr) yabancı diller yüksek okulu masası yabancı dil dersi muafiyet sınavı dio bişi anlamadım zaten ing sınavı diince bi tırsıyorum
kayıt süreci die bi tablo var yerleştiğiniz programda zorunlu hazırlık var mı dio ewetse yabancı dil yeterlilik ve seviye tespit sınav giriş belgenizi unutmayın dio hayırsa (bnm hyr) yabancı diller yüksek okulu masası yabancı dil dersi muafiyet sınavı dio bişi anlamadım zaten ing sınavı diince bi tırsıyorum
anladığım kadarı ile seninki bölüm içerisinde göreceğin ingilizce dersinden muaf olmak için yapılan bir sınav canım. sınavı geçersen bölümde ingilizce dersi almıyorsun.